Изневярата е едно от най-плашещите неща във връзката. Няма човек, който

...
Изневярата е едно от най-плашещите неща във връзката.
Няма човек, който
Коментари Харесай

Ако се притеснявате за връзката си, вижте причините да спрете да се тревожите

Изневярата е едно от най-плашещите неща във връзката.
Няма човек, който да не се пита дали половинката му не му изневерява. И колкото и доверие да си имате, капчицата на подозрение постоянно може да се появи, от време на време повече, от време на време по-малко.
Изневярата е и една от най-непростимите неточности във връзките. Много двойки не съумяват да се оправят с изневярата и тя се трансформира в мотив за завършек на връзката.
И до момента в който има редица признаци, че сътрудникът ви не ви е правилен, има и такива, които подсказват таман противоположното.
Ако се чудите дали сътрудникът ви изневерява, вижте знаците, които демонстрират, че няма от какво да се притеснявате и че той ви е безусловно правилен.

Той не е спрял да се интересува от вас
Интересът в връзките е основен за развиването на връзката. Ако сътрудникът ви към момента се интересува от вас, грижа го е по какъв начин е минал денят ви, не стопира да се пробва да задоволи желанията и потребностите ви, това е явен и безотказен симптом, че не ви изневерява, а ви обича също толкоз мощно, колкото и първоначално.

Приятелите му не се хвалят с изневерите си
Обкръжението постоянно има значение. Много постоянно се събираме с хора, които се трансформират в наши другари поради сходни разбирания за живота. Ако приятелите му са прелюбодейци и с ненаситност се хвалят с това, вероятността и той да е подобен е огромна. И противоположното – в случай че приятелите му са правилни на половинките си и държат на честните връзки, можете да сте една концепция по-спокойни и за вашия сътрудник и неговото отношение към връзката ви.

Усещате, че той е спокоен с вас и се усеща обичан
Една от аргументите хората да изневеряват е незадоволителното чувство за обич, приемане и схващане. Ако сътрудникът ви се усеща подложен на критика, неодобряван и незадоволително обичан от вас, той би потърсил тези неща на друго място.

Имате постоянен сексуален живот
Липсата на секс постоянно е обезпокоителен сигнал. Намаленото либидо и нежеланието за секс могат да са породени от доста фактори, един от които е изневярата. Но в случай че имате постоянен сексуален живот и не вършиме секс по обвързване, това е сигнал, че връзката ви е в здравословно положение и нямате мотив за терзания.

Той е екстроверт
Вероятността екстровертите да изневерят е по-малка, в сравнение с при интровертите. Интровертите са по-затворени, вглъбени, по-трудно е да се отгатне какво мислят и усещат. Докато екстровертите са отзивчиви, не таят нищо в себе си и приказват свободно за всичко, което ги вълнува. По-лесно е да разгадаете настройките на екстроверт, в сравнение с интроверт, тъй като постоянно знаете какво можете да очаквате от един екстроверт.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР