Изневярата е болезнена за повечето хора. Малко са онези, които

...
Изневярата е болезнена за повечето хора. Малко са онези, които
Коментари Харесай

Шест неща във връзката, които помагат да предотвратите изневяра

Изневярата е мъчителна за множеството хора. Малко са тези, които съумяват да я простят, да я не помнят и да върнат доверието си към колегата. Обикновено претекстовете за една невярност значително се коренят в неточности, които двамата сътрудници позволяват във връзката си. Ако се опитате да ги предотвратите, може би въобще няма да се стигне до невярност в бъдеще. Какво можете да извършите, с цел да предпазите връзката си от невярност и последствията от нея?

Правете нещо щуро и ексцентрично
Повечето афери се случват от досада във връзката, поради коловозите, в които е навлязла. Липсва искрата, мотивацията да се продължи напред. Затова се търси тръпка на друго място. Ако вършиме щури и нетипични за вас неща понякога, ще поддържате тази искра. Това може да снижи много риска от това някой от вас двамата да пожелае да потърси тръпка другаде.

Отдайте се на изкушения
За да не се поддадете на изкушения, вие и вашият сътрудник би трябвало да си ги осигурите. Поговорете за всички мечти, които имате и които ви е било неловко да споделите. Изиграйте ги. Бъдете отворени и очаквайте същото от колегата си. Това поддържа интереса и на двамата.

Поддържайте секса жив
Ако спрете да вършиме секс по някаква причина, би трябвало да сте наясно, че това носи риск за връзката ви. Колкото по-голяма необичайност е той, толкоз по-висок е рискът да бъде потърсен на друго място.

Промъквайте се
Не е наложително да вършиме секс единствено по скучния метод в леглото. Правете го на разнообразни места, за какво не и отвън дома ви. Това е един от най-лесните способи да съживите връзката си и да разпалите искрата и интереса си един към различен още веднъж.

Влезте във форма
Отслабнете или стегнете тялото си. В доста от случаите на оттегляне на сътрудниците един от различен в основата се крие липса на самочувствие във връзка с тялото. Ако върнете положителната си форма, ще върнете и самочувствието си. Начинът, по който гледате на себе си със личните си очи има голямо въздействие и върху метода, по който сътрудникът ви ще гледа на вас.

Спомнете си началото
В началото на връзката сте правели всевъзможни щури неща дружно. Страстта ви е била огромна. Спомнете си началото и се пробвайте да го съживите. Правете неща, които сте правели преди. Срещайте се с другари, ходете на срещи като че ли в този момент се опознавате. Смейте се дружно и се забавлявайте. Мислете два пъти преди да кажете нещо обидно или присмехулно на колегата си. Понякога тези думи са по-нараняващи даже от изневярата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР