Изневяра се преживява трудно, още повече ако все още изпитвате

...
Изневяра се преживява трудно, още повече ако все още изпитвате
Коментари Харесай

Какво да не правите, след като партньорът ви изневери

Изневяра се претърпява мъчно, още повече в случай че към момента изпитвате усеща. Когато сътрудникът ви изневери, мъчно възвръщате доверието си към него. Трудно е и човек да реагира по верния метод, когато са намесени толкоз вилнеещи усеща в подобен сериозен, повратен за връзката миг. Можете да извършите толкоз доста неща откакто сте научили за изневярата на колегата си, само че има неща, които сигурно е значимо никога да не вършиме. Кои са те?

Не отмъщавайте
Може да ви се желае да му изневерите, с цел да види какъв брой мощно боли. Може да изгаряте от предпочитание да споделите с приятелите си в обществените мрежи какво оскърбление сте понесли. Може едвам да се стърпявате да не излезете на открито и да издраскате колата му с ключовете си или да изхвърлите всичките му облекла през прозореца. Но не би трябвало да го вършиме. От това няма да произтече нищо положително. Няма да оправите казуса по този начин, нито ще се почувствате по-добре.

Не се разпадайте
Не изпадайте в обезсърчение и не мислете, че това е краят на вашия дребен свят. Най-важното – не приемайте, че виновността е ваша и че сте тласнали половинката си към това. В отчаянието си човек взима неверни решения. Не допускайте да се разпаднете душевен. Действайте трезво и премислено.

Не играйте жертвата
Вярно е, че не сте заслужавали такава постъпка от половинката си. Също по този начин е правилно, че би трябвало да разбере грешката си откакто му бъдат изтъкнати всички ваши качества и заслуги за връзката ви, само че никога не се правете на жертва. Това ще ви подхлъзне да изпаднете в беззащитност и чувство за безизходност, които са лъжливи. Винаги има излаз, изключително за вас. Не позволявайте самочувствието ви да се срине и да ви попречи да вземете трезво решение.

Не позволявайте някой различен да взема решение вместо вас
Вероятно ще споделите с околните си какво се е случило. Те ще ви дадат препоръките си. Не се предоверявайте на всеки даден съвет, а постоянно пречупвайте чутото през своята призма. Вие най-добре познавате ситуацията си, възприятията и желанията си. Вслушайте се в препоръките на околните си, само че не се ръководете от тях безусловно, в случай че не съответстват с мнението ви.

Не игнорирайте станалото
Като се вършиме, че нищо не е станало, не си помагате. Преструвките не поправят счупеното във връзката, единствено го задълбочават. Не се опасявайте от диалозите на мъчителната тематика. Дори да провокират още повече рани, би трябвало да ги изговорите, с цел да решите по какъв начин ще продължите.

Не се опитвайте да върнете нещата, както са били преди
Нещата след невярност в никакъв случай не са и не биха могли да бъдат същите. Просто е – вие самите към този момент не сте. Много неща са се трансформирали, най-много доверието посред ви. Вместо да гледате обратно, обърнете нова страница в живота си. Няма по какъв начин да не е нова откакто сте претърпели нов повратен миг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР