Изневеряването може да бъде много болезнено и трудно за връзката.

...
Изневеряването може да бъде много болезнено и трудно за връзката.
Коментари Харесай

От развод към вярна любов: Какво е нужно, за да спрете мъжа ви да изневерява?

Изневеряването може да бъде доста мъчително и мъчно за връзката. Въпреки че доста хора считат, че изневеряването на мъжете е неизбежно, това не е правилно. Ето някои препоръки, които могат да ви оказват помощ да спрете мъжа си да изневерява:

Поговорете си - Ако смятате, че мъжът ви може да ви изневери, би трябвало да обсъдите казуса си. Отворено разискване на тематиката може да ви помогне да разберете за какво мъжът ви желае да изневерява и по какъв начин можете да му помогнете.

Изградете доверие - Доверието е ключът към всяка здрава връзка. Ако мъжът ви ви изневерява, може да се дължи на липса на доверие. Направете му да се усеща специфичен и му покажете, че го цените.

Бъдете привлекателна - Мъжете постоянно изневеряват, тъй като те не се усещат привлекателни във връзката си. Опитайте се да подобрите външния си тип и да покажете на мъжа си, че го желаете.

Подкрепете го - Ако мъжът ви има проблеми, като да вземем за пример стрес или меланхолия, подкрепете го и му покажете, че сте там за него. Ако той знае, че може да разчита на вас, той може да не се усеща толкоз надъхан да изневерява.

Не се отхвърляйте - Въпреки че изневеряването може да бъде доста мъчително, не се отхвърляйте от връзката си. Ако обичате мъжа си, работете дружно, с цел да решите проблемите и да построите по-силна връзка.

Никога не може да се подсигурява, че всички мъже (и жени) ще спрат да изневеряват. Изневерата е комплициран проблем, който е обвързван с голям брой фактори, като културни и обществени правила, персонални полезности, информационни проблеми във връзката, незадоволителна взаимна поддръжка, липса на благоприятни условия за изложение на половите потребности и други

Вместо да се фокусираме върху изневерата като проблем, можем да се фокусираме върху това да създадем здрави, взаимно уважаващи се и подкрепящи се връзки. Това може да се реализира посредством връзка, взаимна поддръжка и насърчаване на доверието във връзката.

Важно е да се подчертае, че изневярата не е неизпълним проблем и доста хора съумяват да се оправят с това предизвикателство и да построят здрави и дълготрайни връзки.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР