Изнервена от глад мечка нападна ловец в край казанлъшкото село

...
Изнервена от глад мечка нападна ловец в край казанлъшкото село
Коментари Харесай

След атаката срещу ловец: Безумен закон пази мечките ВИДЕО

Изнервена от апетит мечка атакува ловджия в край казанлъшкото село Търничене. 47-годишният мъж е в болница и се радва на втори живот, споделиха негови сътрудници пред Нова телевизия.

Те разкриха, че стръвницата била много наедрял образец и споделиха, че не могат да стрелят по нея, тъй като е предпазен тип.

Нужни са документи, с цел да се позволи обстрелът й, разясни чиновник от ловното стопанство, след което водещият на „ Здравей, България “ Виктор Николаев възкликна „ като те нападне, ще й показваш тези хартийки ли “.

Злополука: Мечка наръфа до кокал ловджия в планина край Стара Загора

Раненият ловджия е бил в гората на лов за глигани. Настанен е в болница с тежки пострадвания, само че без заплаха за живот.

Инцидентът е станал в подножието на връх Триглав.

В събота е бил плануван лов на глигани, проведен от дружинката в селото. Първоначално времето било удобно за лов, само че към обяд се появила мъгла, която затруднила видимостта.

По време на гонката ловецът чул кучетата да лаят. Изведнъж пред него се появила мечка и го нападнала.
Мъжът бил нахапан няколко пъти от животното. След това то си тръгнало.

Има проблем, тъй като мечките би трябвало да натрупат лой и да се приберат да спят, само че е топло и не са готови, споделиха сътрудници на нахапаният ловджия.

„ Трябва да си спокоен пред мечката. Покажеш ли боязън, става неприятно. Животното се отдръпва, когато види наличието на индивида. В мъглата обаче са били сюрпризирани и двамата и по тази причина се е стигнало до нападението над сътрудника “, разясни млад ловджия.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР