Изненадващо е седмица след съставянето на служебния кабинет да се

...
Изненадващо е седмица след съставянето на служебния кабинет да се
Коментари Харесай

Никола Минчев вижда силно политическо назначение в МВнР

" Изненадващо е седмица след съставянето на служебния кабинет да се вършат оферти за промени от страна на министър-председателя. "

Това съобщи пред News.bg ръководителят на краткотрайната парламентарна комисия за определяне на всички обстоятелства и условия към групата на Мартин Божанов-Нотариуса и народен представител от ПП-ДБ Никола Минчев за рокадите в служебния кабинет на Димитър Главчев - Стефан Димитров с Даниел Митов.

Минчев уточни, че препоръчаното ново име за нов външен министър е зам.-председател на ГЕРБ и е много мощно политическо предопределение. Самият факт, че се номинира за нов външен министър заместник-председател на ГЕРБ, е сериозен ход, уточни Минчев.

За извършеното съвещание на краткотрайната комисия за Нотариуса, Минчев дефинира съвещанието като " бойкот " заради обстоятелството, че се е явил. " Заседанието се оказа цялостен подбив и попадна в " Шоуто на сценаристите " и като виждам отговорите на господин Гешев и той беше в предизборна акция, в сравнение с да дава отговори ", добави Никола Минчев.

Минчев посочи, че повече на съвещанието на краткотрайната комисия няма да бъдат канени изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов и някогашният обвинител номер едно Сотир Цацаров.
 Никола Минчев повтаря поканата си до основните прокурори
Никола Минчев повтаря поканата си до основните прокурори

Калин Стоянов ще бъде изслушан на закрито заседание
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР