Изненадващо добрите резултати на дебютанта в кралския клас на мотоциклетизма

...
Изненадващо добрите резултати на дебютанта в кралския клас на мотоциклетизма
Коментари Харесай

Шефът на Yamaha разкри кой MotoGP пилот е голям стимул за Роси

Изненадващо положителните резултати на дебютанта в кралския клас на мотоциклетизма този сезон Фабио Куартараро са тласък както за ветерана в спорта Валентино Роси, по този начин и за неговия съотборник Маверик Винялес, твърди шефът им в Yamaha Лин Джарвис. 20-годишният Куартараро счупи два от върховете на Марк Маркес – за най-млад водач на полпозишън и за най-млад водач с два следващи подиума. Въпреки че кара сателитна Yamaha, французинът бе посочен като огромна опасност до края на сезона от водача Маркес.
MCN out today! Inside story: Is Fabio Quartararo the new Rossi? Naked retros go head-to-head on the MCN250 plus the new R1 and Panigale V4 revealed. More https://t.co/M0A4e5n5xL pic.twitter.com/UwUpxsj0FU
— Motor Cycle News (@MCNnews) July 17, 2019
" Куартараро е кадърен да кара мотора без боязън, само че в това време и без да поема опасности. Той претърпя единствено два иницдента за 2019-а досега, което е голямо достижение. Маркес е другият водач, който демонстрира сходни качества, само че той пада много по-често ", разяснява Джарвис. " Невероятно е, че Фабио развива сходна скорост без да прави неточности. Мисля, че той има доста огромно бъдеще - уповавам се с Yamaha. Ще се постараем да го задържим и се веселя, че той е и тласък за актуалните ни водачи. Обикновено функциите са разменени и новаците се подтикват от резултатите на опитните водачи, само че в този момент, когато Роси и Маверик срещат проблеми, виждаме какво прави Фабио ".

Fabio Quartararo has some serious skipping skills

Crazy co-ordination, crazy footwork! pic.twitter.com/OGxA5GxW69
— Watch MotoGP on BT Sport (@btsportmotogp) July 22, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР