Изненадващи телевизионни рокади се случиха преди Великден. Бившата синоптичката на

...
Изненадващи телевизионни рокади се случиха преди Великден. Бившата синоптичката на
Коментари Харесай

Лора се върна в bTV, Нора отиде в БНТ

Изненадващи телевизионни рокади се случиха преди Великден. Бившата синоптичката на Нова телевизия стана партньорка на Драго Драганов в ново предаване на Българска национална телевизия, а Лора Крумова се оказа зам.-главен редактор в „ Шоуто на Николаос Цитиридис”. Още от този понеделник (20 април) феновете ще могат да задават своите въпроси и да получават експертни отговори в „ Питай Българска национална телевизия “. Новото предаване ще бъде всеки работен ден от 19 часа и ще продължава до “По света и у нас”.



Новият формат на Българска национална телевизия е ориентиран напълно към феновете и ще дава отговор и решения на значими за жителите проблеми. Идеята на екипа е посредством специалистите в студиото българските фенове да получат потребна информация и отговори на своите въпроси.
Водещи на предаването „ Питай Българска национална телевизия “ Шопова и Драганов към момента са без готово студио, описаха те пред Българска национална телевизия през днешния ден. То занапред ще се строи, а някогашната манекенка Нора разкри, че при нея телевизионния трансфер станал доста бързо.

Със фотография във Facebook пък Лора Крумова разкри, че към този момент е зам.-главен радактор в „ Шоуто на Николаос Цитиридис” по bTV. На страницата на предаването се появиха 2 фотоси, на която се виждат двамата, обсъждащи шоуто преди ефир. Едната е от преди месец и това демонстрира, че Крумова е държала новата си работа в загадка до момента. Близо две години Крумова отсъства от дребния екран, защото беше по майчинство, с цел да отглежда второто си дете.

След това обаче не се върна в Нова тв, където работеше, а напусна медията през януари. Преди да отиде в Нова тв, журналистката беше част от екипа на Би Ти Ви, тъй че за нея сегашната й позиция е самобитно завръщане.

фотоси:БНТ и фейсбук шоуто на николаос цитиридис
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР