Изненадващата победа на Доналд Тръмп и избирането му за 45-ия

...
Изненадващата победа на Доналд Тръмп и избирането му за 45-ия
Коментари Харесай

Тук може да прочетете личния хороскоп на президента Доналд Тръмп

Изненадващата победа на Доналд Тръмп и избирането му за 45-ия президент на Съединени американски щати провокира голям интерес към неговата персона. Дали той има той има характерностите да бъде държавен глава, може да се отговори, като се огледа неговата натална карта.

Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в 10.54 часа американско време в Ню Йорк. Зодия Близнаци е, като Слънцето му попада в 10 дом. Луната му се намира в Стрелец, в 4 дом, а асцендента му е Лъв.

Като представител на зодия Близнаци новият американски президент е доста мобилен. Любопитството е качеството, което го движи към прогрес и спомага за професионалната му реализация. Мисълта му непрестанно се движи от една тематика в друга, а всекидневието му е съпроводено с непрестанно търсене и проучване на нова информация.

 Близнаци

Доналд Тръмп има бърз разум и възприятие за комизъм, а обогатяването на знанията е главен приоритет на него. Често обаче подхожда незадълбочено и невнимателно даже по значими тематики. Може да бъде много недискретен, само че в това време и адаптивен към новите обстановки.

С Луна в Стрелец президентът има уязвимост към любовните завършения и търси разнообразни сътрудници, с които да се разнообразява. Луната му попада в четвърти дом, което бележи потребностите му от семейство, деца и непрекъсната половинка, само че в това време не може да бъде правилен на брачната половинка си и не прекарва задоволително време с децата си.

 Доналд Тръмп

Стрелецът в тази позиция го кара да се интересува повече от прелъстяването и плътските удоволствия, а не от сериозните и дълги взаимоотношения. Това е причина и за повече от един брак.

Зодия Лъв на асцендента демонстрира потребности от утвърждение и одобряване в обществото. Има мощна потребност да бъде харесван, да му ръкопляскат и да бъде център на внимание от самото начало.

 Доналд Тръмп

Обича славата и се стреми към нея, правейки персоналните си начинания публично притежание. Активен е и не се отхвърля елементарно от поставените цели, защото не му липсва сила да реализира всичко замислено.

Има капацитет за водач, само че прекомерно огромната му жадност за власт може да му сътвори спорове с близките. Тръмп може да е извънредно горд, като мъчно признава грешките си, а това може да му сътвори много трудности по пътя.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР