Изненадващата новина, че Парушев (Петър Калчев) е кандидат за кмет

...
Изненадващата новина, че Парушев (Петър Калчев) е кандидат за кмет
Коментари Харесай

Парушев се кандидатира за кмет в „All Inclusive”

Изненадващата вест, че Парушев (Петър Калчев) е претендент за кмет на с. Баня прекатурва проектите на Чобанови и заплашва почивката им в новия епизод на „ All Inclusive ” на следващия ден вечер от 20:00 ч. по NOVA. Идеята на Христо (Ненчо Балабанов) за идващото му бизнес начинание е директно наранена от влизането на Парушев в политическата борба. Изумен от неочакваната упоритост на остарелия си познайник, Чобанов стартира свое следствие, с цел да разбере кой стои зад кандидатурата му. Христо си слага още една цел, поради която се впуска в комично премеждие. Той ще опита да се потвърди на приятеля си от детството Константин (Стефан Иванов), с който от дребни се състезават.  

Междувременно другата някогашна съученичка на Христо – Албена (Лили Сучева) прави опити да се сприятели с Марияна (Елена Атанасова). Тя обаче изпитва смесени усеща след мнимата среща на випуска. Още повече я нервира фактът, че красивата брюнетка преди време е била дама на Христо на абитуриентския им бал. Марияна избира да съблюдава отдалеченост от нея, само че двете ще се озоват на инцидентна среща, която заплашва да разкрие още завладяващи детайлности от предишното. Какво друго е „ пропуснал “ да опише Христо на жена си и по какъв начин ще реагира тя след разкриването на идната загадка?

Елена (София Маринкова) се усеща по-самотна от всеки път поради отсъствието на своя брачен партньор, който работи в чужбина. Вече порасналият им наследник Сашко (Силвестър Велячки) също страда от неналичието му. Без да желае, младежът непрекъснато се забърква в разнообразни каши, които огорчават Елена. Приятелката й Марияна вижда напрежението и ще опита да й помогне, само че дали ще успее след новите бъркотии, в които се замесва детската тайфа? 

Кой стои зад политическите упоритости на Парушев, по какъв начин ще се оправи Христо с новото си предизвикателство и с какви неподозирани секрети ще се сблъскат героите – не пропускайте да разберете в „ All Inclusive “ на следващия ден вечер от 20:00 ч. по NOVA!

Следете всичко за „ All Inclusive “ във и на на сериала.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР