Изненадваща смяна. Така вицепрезидентът Илияна Йотова идепутатът отПродължаваме промяната–Демократична България“

...
Изненадваща смяна. Така вицепрезидентът Илияна Йотова идепутатът отПродължаваме промяната–Демократична България“
Коментари Харесай

„Изненадващ и силно политически ход“: Какви отзиви предизвика предложението за нов външен министър

Изненадваща промяна. Така вицепрезидентът Илияна Йотова идепутатът от„ Продължаваме промяната–Демократична България “ Никола Минчев дефинираха.

" Аз персонално чаках доста рецесии в този длъжностен кабинет, само че не толкоз бързо, това е натурален резултат от измененията в Конституцията ",посочи вицепрезидентът.

Депутатът от ПП-ДБ Никола Минчев дефинира като " сериозен политически ход " номинацията на Даниел Митов за нов външен министър.

" Изненадващо една седмица след съставянето на кабинета да се вършат оферти за промени от страна на министър-председателя. Така че от тази позиция изненадват. Също по този начин не мога да не отбележа, че препоръчаното ново име е заместник-председател на ГЕРБ, което е много мощно политическо предопределение ".

Според Тошко Йорданов от„ ИТН “служебният кабинет е на ГЕРБ и Движение за права и свободи, а виновниците са това са ПП-ДБ, които са трансформирали Конституцията.

" Този длъжностен кабинет е на ГЕРБ и на Движение за права и свободи. Тойе подобен, с помощта на Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев и Атанас Атанасов, които трансформираха Конституцията и орязаха пълномощията на президента ", казаЙорданов
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР