Изненадваща промяна в локацията на Откритото първенство на Уелс обявиха

...
Изненадваща промяна в локацията на Откритото първенство на Уелс обявиха
Коментари Харесай

Welsh Open се завръща на любимо за играчите място


Изненадваща смяна в местоположението на Откритото състезание на Уелс оповестиха от World Snooker в условия на пандемия. Досегашните ранкинг шампионати през 2020 и 2021 година (без Световното първенство) се организираха в залата в Милтън Кийнс, само че в този момент Welsh Open ще се завърне в предходния си дом - “Селтик Манър” в Нюпорт.

Откритото състезание на Уелс напусна Нюпорт в посока Кардиф през 2015 година и доста играчи почувстваха, че конкуренцията е изгубила същинския си дом. Турнирът за първи път се организира в Нюпорт през 1992-ра, след това сред 1999-а и 2004-а се организираше в Кардиф, а от 2015-а отново се състоеше в уелската столица.

Сега сред 15 и 21 февруари още веднъж “Селтик Манър” ще одобри 128 от най-хубавите снукър играчи, въпреки и пред празни трибуни. Комплексът “Селтик Манър” към този момент сполучливо организира без аудитория шампионати по голф през август 2020-а.

Welsh Open е част от сериите “Домашните нации”, както и от “Европейските серии”, където състезателят с най-хубав резултат от всички шест събития ще получи бонус от 150 000 паунда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР