Изненадващ удар на ГДБОП, икономическа полиция и НАП в Сандански

...
Изненадващ удар на ГДБОП, икономическа полиция и НАП в Сандански
Коментари Харесай

Коледен подарък за търговци на дрехи в Сандански! Изненадващ удар на ГДБОП, икономическа полиция и НАП, Запечатаха магазина на собственик на известен хотел 

Изненадващ удар на ГДБОП, икономическа полиция и Национална агенция за приходите в Сандански свари неподготвени търговци по основната улица на града. Коледното въодушевление на продавачите бе помрачено от неочакваната инспекция, обхванала7 магазина, като три от тях са запечатани, след открити нарушавания и продажба на артикули на известни марки, без позволение.

Празничната интервенция била ориентирана против търговци, които с изключение на продажби в магазини, имали и такива онлайн- метод да се заобикаля заплащането на налози. След инспекцията е запечатан магазина на известния хотелиер Иван П., с прякор Ванчо Гъзи, запечатани са още 2 фамилни магазина за облекла и чанти.

Запечатаните обекти ще бъдат ревизирани от чиновниците на националната организация по приходите. Съвместните инспекции на Национална агенция за приходите и полицията не престават и в други градове на региона.

Петър Костов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР