Изненадващ обрат настъпи в отношението на 79-годишния Роджър Уотърс, рок

...
Изненадващ обрат настъпи в отношението на 79-годишния Роджър Уотърс, рок
Коментари Харесай

Роджър Уотърс внезапно към Путин: F**k you, ако искате да завладеете цяла Европа, започвайки с Полша и другите балтийски страни

Изненадващ поврат настъпи в отношението на 79-годишния Роджър Уотърс, рок легенда от " Пинк Флойд ", към войната в Украйна и съветските агресори. Досега той твърдеше, че за всичко е отговорен Байдън, който в изявление за Си Ен Ен през август назова " военнопрестъпник ", съобщи СЕГА.
 
След като концертите му в Полша бяха анулирани, а поради позицията си по отношение на спора Уотърс е застрашен и да бъде разгласен за " личност нон грата " от градския съвет в Краков, той ненадейно премисли и написа писмо на Путин.
 
" Драги президент Путин, откогато Руската федерация атакува Украйна на 24 февруари тази година, аз се пробвам да употребявам слабото си въздействие, с цел да прикани за прекъсване на огъня и за дипломатическо решение, което удовлетворява потребностите от сигурност както на Украйна, по този начин и на РФ. В това начинание аз написах две отворени писма на Олена Зеленска... Все по-често съм молен да пиша и на вас ", стартира той обръщението си, оповестено в неговия Facebook профил и публикувано от медии.
 
" Първо, желаете ли войната да свърши? Ако отговорите и кажете " да, апелирам ", това ще направи нещата доста по-лесно. А в случай че излезете и кажете - " Руската федерация няма по-нататъшни териториални искания, отвън сигурността на рускоговорящото население в Крим, Донецк и Луганск (в оригинала е неверно написано " Лубанск " - б.р.) ", също ще е от изгода.
 
Казвам това, тъй като познавам хора, които считат, че Вие желаете да завладеете цяла Европа, започвайки с Полша и другите балтийски страни. Ако е по този начин - майната Ви (f**k you, е точният израз от писмото - б.р.), най-добре да спрем да играем тази отчайващо рискова игра на нуклеарни пилета, толкоз комфортна за ястребите от двете страни на Атлантическия океан, и просто да го създадем.
 
Да, взривете се един различен и направете света на късчета. Проблемът е, че имам деца и внуци, каквито имат и множеството ми братя и сестри по целия свят, и никой от тях не би желал подобен край. Така че, апелирам, господин Путин, угодете ми и ми дайте тази гаранция ".
 
По-нататък Роджър Уотърс приканва Путин към мирни договаряния, в които да спазари неутралитет за суверенна Украйна против съглашение да не нахлува " на никое място в никакъв случай повече ". " Да, да, знам, че Съединени американски щати и НАТО атакуват суверенни страни без съмнение, единствено за няколко барела петрол, само че това не значи, че вие също би трябвало да го вършиме. Инвазията в Украйна откровено ме изненада, това бе отвратителна война, предизвикана или не ", написа рокзвездата.
 
Наивното отношение на ветерана от " Пинк Флойд " във връзка с Путин приключва с апел за отговор, припомняйки, че реакцията на първата дама на Украйна Олена Зеленска на писмата му го е оставила " сюрпризиран и мощно разчувстван ".

Уотърс писа до брачната половинка на Володимир Зеленски по-рано този месец, като в обръщението към нея се придържаше към нормалната си изразителност - той упрекна " крайните националисти " в Украйна, че са извели страната на " пътя на тази разрушителна война ".
 
79-годишният английски музикант подлага на критика Запада и най-много Вашингтон за това, че доставя страната с оръжия, а НАТО - че предизвика Русия, струпвайки войски по границите ѝ.
 
Олена Зеленска отговори на музиканта в Twitter: " Именно Русия атакува Украйна, разрушавайки градове и убивайки хора. Украинците пазят страната си и бъдещето на децата си. Ако откажем да се борим, на следващия ден няма да ни има. Ако Русия се откаже от войната, тя ще завърши. Трябва да помолите президента на друга страна за мир ", написа тя.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР