Изненадвам се от коментарите на - излъчиха проф. Габровски като

...
Изненадвам се от коментарите на - излъчиха проф. Габровски като
Коментари Харесай

Политолог: Проф. Габровски ще бъде изгорен като кандидат за премиер


Изненадвам се от мненията на - излъчиха проф. Габровски като претендент за министър председател, а споделят, че има дребен или никакъв късмет да сформира държавно управление, само че въпреки всичко били длъжни да го създадат. Това заяви политологът Георги Киряков в ефира на " Денят ON AIR ". 

Според политолога Юлий Павлов, Габровски " ще бъде изгорял като претендент за министър председател, тъй като шансът за сформиране на държавно управление с първия и втория мандат е съвсем нулев ".

" Той има всички качества, само че освен това истерично опълчване шансът да бъде формирано и утвърдено държавно управление на и " Продължаваме промяната " е нула. Единственият късмет да има кабинет е третият мандат ", счита той. 

Киряков също поддържа изказванията му, че няма болшинство, което да оформи консенсус за ръководство.

" Ако някои партии не желаят да си създадат смешка с мандата на " Продължаваме смяна ", няма късмет да бъде подсилен. Няма държавно управление на малцинството с втори мандат ", безапелационен бе той. 

В ефира на Bulgaria ON AIR Павлов акцентира, че " нервността към насилственото машинно гласоподаване е била част от тактиката да се отиде на избори ". 

Двамата посетители не пропуснаха да разясняват и изявлението на президента Румен Радев по адрес на " Продължаваме промяната ", че президентът се усеща измамен от партията и съжалява, че им е дал " късмет да откраднат вярата на жителите за същинска смяна ".

" При едни последващи избори резултатът на " Продължаваме промяната ще спадне още ", счита Павлов. 

" Играчите на терена са изнервени от невъзможността да се реализира каквото и да е на политическата сцена, друго от непрекъснатите разногласия. Това ще бъде осъдено от гласоподавателите ", изрази упованията си Киряков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР