Изненадите при бременната обаче не свършвали. Тази нощ без никакви

...
Изненадите при бременната обаче не свършвали. Тази нощ без никакви
Коментари Харесай

Чудо На Никулден! Петя Роди Неочаквано В Дома Си, Но Малко След Това Се Случи Нещо Изумително!

Изненадите при бременната обаче не свършвали. Тази нощ без никакви признаци за раждане, на бял свят се появява първо момиченцето, което по-късно получава и името на светеца, който през днешния ден почитаме – Никол. „ Отидох до тоалетна и внезапно най-ненадейно усетих, че бебето излиза. Нямах време даже да събудя брачна половинка си, който спеше в прилежащата стая. Клекнах и бебето просто излезе. Взех го, увих го в одеяло, разсъниха мъжа си и едвам тогава позвънихме на Спешна помощ “, споделя Петя, написа " Булнюз ".

Малко след Никол, когато майката към този момент е докарана в козлодуйската болница, се ражда и първото момче в фамилията. Родителите решили, че той ще носи името Йото.

Никол се ражда 2,340 кг. и 47 см, а Йото, който се е заинатил в излизането си със седалищно предлежание, е с ограничения 2, 650 кг. и със сантиметър по-висок от сестра си.

След като прекарват няколко часа в кувьоз, с цел да бъдат затоплени, двете близначета се радват на чудесно здраве и към този момент са при майка си в болничната стая, а самата тя признава, че в случай че до момента не е вярвала в чудеса, само че след тази нощ изрично има вяра.

Отговорни за положителното развиване на нещата в необикновената обстановка тази нощ са доктор Иван Башлиев и акушерките Антонина Мирова и Марияна Риждова. „ Всъщност няма нищо извънредно в това раждане – споделя доктор Башлиев. Майката към момента мислеше, че е малко бременна и не ми повярва, когато й споделих, че чака близнаци. Но – факт. Децата са доносени и здрави и би трябвало да се отдаде дължимото на акушерките, които са безспорни експерти. “

За Родилното поделение в Козлодуй пък появяването на Йото бележи юбилейното стотно раждане.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР