Изненади, томболи и подаръци ни очакват на повечето щандове. Късметлия

...
Изненади, томболи и подаръци ни очакват на повечето щандове. Късметлия
Коментари Харесай

Силно начало на „Автомобилен салон София 2022“

Изненади, томболи и дарове ни чакат на множеството щандове. Късметлия ще си тръгне с чисто нова кола от ревюто

Очакват се дъждове и ниски температури, само че все пак през последните два дни на Автомобилен салон София 2022 – събота и неделя – в залите на Интер Експо Център ще бъде горещо. Последни благоприятни условия да разгледаме най-модерните софтуерни оферти и нови модели от автомобилните производители. Както и да отнесем някои от многото награди и дарове, които са приготвени за нас на съвсем всички изложители.

Ето още една причина да се задържим по-дълго на щанда на BMW, който, разумно, е и един от най-натоварените. Можем да се включим в лотария за електрически велосипед от същата марка. От щанда на Simpl можем да си откраднем уикенд с Tesla, изненади има и от може би най-оборотната в сектора с коли чартърен - Top Rent-a-car. Трима от посетителите ще завоюват 3- дневен пакет за отмора в хотел Утопия Форест с нов автомобил, възложен от Top Rent A Car. Всички участници, които харесат Фейсбук и Instagram страниците на компанията, вземат участие и за 6 специфични награди - 3-дневен наем на нов автомобил.

Напомняме също по този начин, че един от посетителите на Автомобилен салон София 2022 ще завоюва огромен подарък - чисто нов автомобил. Късметлията може да избира сред една от четири благоприятни условия – Ford Puma, Kia Stonic, Peugeot 208 или Skoda Fabia. Всеки участник в томболата за огромната премия би трябвало единствено да попълни анкетната карта, която ще получи на входа на ревюто или в шоурума на компанията, предоставила колата. Четирите автомобила са изложени в зала №2 на столичния „ Интер Експо Център” и в действителност си заслужават - напълно нови модели, с съвременно задвижване и чудесно съоръжение.

Най-скъп с цена 46 690 лв. е компактният кросоувър Ford Puma, задвижван от 1,0-литров 3-цилиндров бензинов турбодвигател с мощ 125 к.с. с технология мек хибрид, смесен със 7-степенна автоматизирана скоростна кутия. Моделът е в равнище на съоръжение Titanium, което включва екстри като 17-инчови алуминиеви джанти, фарове за мъгла, следящи завоя, LED предни и задни светлини, автоматизирано сгъващи се странични огледала, бордови компютър, 8-инчов сензорен екран с цифрово радио и навигация, предни задни електрически стъкла, централно заключване с дистанционно управление, задни паркинг датчици и доста други улеснения.

Следващата опция е новото Peugeot 208 на цена от 43 613 лв.. Моделът се задвижва от 1,5-литров 4-цилиндров турбодизелов мотор с мощ 102 к.с., комбиниран с 6-степенна механична скоростна кутия. Моделът е във високото равнище на съоръжение Alure Pack и включва камера за заден ход и датчици за паркиране, пакет Safety+, дейна спирачка с камера и радар, безключов достъп и пускане на мотора с бутон, i-Cockpit с триизмерно цифрово табло и доста други. Това несъмнено е най-икономичният автомобил измежду премиите със междинен разход от едвам 4,1 л/100 км.

Следващият модел по желание за огромната премия е Kia Stonic и коства 40 690 лв.. Компактният кросоувър се задвижва от 1,0-литров 3-цилиндров бензинов турбомотор с мощ 100 к.с., комбиниран с 6-степенна механична скоростна кутия. Предоставеният автомобил е във високото равнище на съоръжение EX, което включва 17-инчови алуминиеви лети джанти, затопляне на предните седалки и кожения волан, автопилот с ограничител на скоростта, автоматизирани чистачки и автоматизирани светлини, камера за придвижване на заден ход и доста други екстри. Голямото преимущество на Kia Stonic е пътният луфт от 183 мм, който ви разрешава да шофирате по черни пътища и с лекост да катерите бордюрите в градската джунгла.

Последният автомобил в томболата е новата Skoda Fabia на цена 36 360 лв., която преди по-малко от 3 месеца беше определена за краен победител в състезанието „ Кола на годината 2022” в България, проведен от Прес Авто Клуб България, в който членуват над 35 автомобилни публицисти от водещи родни медии. Новата Skoda Fabia се задвижва от 1,0-литров 3-цилиндров бензинов турбомотор с мощ 95 к.с., комбиниран с 5-степенна механична скоростна кутия. Специалното равнище на съоръжение Edition включва двузонов климатроник, темпомат с ограничител на скоростта, помощник за паркиране с предни и задни датчици, предни и задни електрически стъкла, датчик за дъжд, LED светлини, отопление на предните седалки, 15-инчови лети джанти, безключов достъп и палене и гасене на мотора, кожен волан с затопляне, система срещу тръгване при надолнище и доста други.

Освен четирите автомобила, посетителите на автосалона ще вземат участие и в разпределението на по-малките награди – 2 броя тракинг устройство Pandora EYE е GPS, GPRS, LBS GLONASS, модулна кутия с шестоъгълни гнезда и битове (100 бр.) от USAG на стойност 290 лв., ваучер за гориво или артикули на Shell Cafe от Shell България на стойност 200 лв., 5000 бонус точки за карта ClubSmart от Shell България, 2 броя едномесечни предплатени карти за фитнес от Pulse Fitness & Spa. Всеки клиент печели безусловно гратис и едноседмична карта за фитнес от Pulse Fitness & Spa.

Точно до изложените четири автомобила за награди в зала №2 е ситуиран и щандът на „ Център за градска подвижност “. На място може да подаваме документи за издаване на стикери за гратис паркиране на електрически автомобили, да научим какви са опциите за бързо и елементарно приемане на право за локално платено паркиране в града, каква е услугата „ Паркирай и пътувай “ в буферните паркинги на метрото. Ще получим информация за онлайн зареждане на абонаменти карти за цялото семейство, както и за непосредствено заплащане с банкова карта в транспортното средство. И всеки, който посети щанда, ще има правото да взе участие в лотария за награди – безвъзмездни карти за публичния превоз и други изненади.

На наше разположение е и екип на Пътна полиция, с цялото си съоръжение. Можем да забележим по какъв начин работи системата с камерите, да питаме какви са ни правата, само че без да забравяме и отговорностите си. И още нещо, което на пръв взор наподобява необикновено, само че се случва постоянно в последните дни. Все повече гости, вместо да губят часове по опашки в Пътна полиция или пък да чакат да ги спрат на пътя и да ги изненадат с фишове и санкции, идват особено за това. Хем да прегледат ревюто, хем душевен готови и в въодушевление ревизират дали имат пуснати фишове за нарушавания, връчват им ги и по-късно си ги заплащат с отстъпка в период, с цел да пътуват умерено през лятото.

Работното време на последните два дни на Автомобилен салон София 2022 е от 10:00 до 19:30 ч.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР