Изненадата в Ла Лига се случи в неделя на стадион

...
Изненадата в Ла Лига се случи в неделя на стадион
Коментари Харесай

Гави си хвана интимните части и ги посочи на феновете на Алмерия

Изненадата в Ла Лига се случи в неделя на стадион " Power Horse ". Алмерия, тим, който се бори за неизменност и който беше в доста отрицателна серия на резултатите, победи Барселона, водачът, който прекъсна серия от седем следващи победи във вътрешното състезание. След като " каталунците " изгубиха с 0:1, това даде късмет на безконечния им противник Реал Мадрид да мечтае за купата.

Фен, присъстващ на стадиона, разгласява видео, показващо по какъв начин Гави в един миг от мача има спречквания с локалните почитатели. Мигел Анхел Ортис Ариас, рефер на срещата, сподели жълтия картон на полузащитника в 57-ата минута и трибуните реагираха, скандирайки  " простак, простак ". Реакцията на футболиста не закъсня и той реши да хване интимните си елементи, до момента в който оглеждаше трибуните. Жест, който към този момент се популяризира като горски пожар в Tуитър и Тик Ток.

Гави, откакто изтърпя наказване в реванша от плейофа на Лига Европа против Манчестър Юнайтед, се завърна в единайсетте на Шави Ернандес при гостуването на Алмерия. Неговият принос обаче не беше задоволителен, с цел да избегне неуспех за каталунския отбор, чиято равносметка от мача е ненадейно проваляне и жеста на Гави, който стана обект на съществено медийно внимание.

Miren lo que hace el carnicero gavi patadas a la grada del Almería. Esto no lo ha publicado nadie porque será?
— jose morales (@josef077)
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР