Изненадата беше пълна, а фенове на предаването реагираха по същия

...
Изненадата беше пълна, а фенове на предаването реагираха по същия
Коментари Харесай

Скрита лимонка: Участничка във Фермата със секси изненада ...

Изненадата беше цялостна, а почитатели на предаването реагираха по същия метод като водещата

Отпадналата от " Фермата " Альона безусловно остави без думи водещата Петя Дикова в студиото на " Тази неделя ", видя Hotnews.bg.

Устатата русокоска бе в къса прилепнала пола за първото си изявление след излизането на играта. При сядането против Дикова тя сподели татуировка на крайници си, тъкмо където нормално стои жартиера. Водещата не скри изумлението си и стартира да разпитва Альона какъв брой рисунки по тялото си има. Отпадналата обаче отговори малко, че не ги е броила, само че посочи, че те са инспирирани от страстите, които изпитва.


Емоционален и оспорван до последната секунда дамски двубой се развихри на Арената във „ Фермата “, а след инфарктния му край в стопанството остана една жена по-малко. Атрактивната и импулсивна Альона Михайлова напусна предаването, съкрушена с 9 на 6 от финансистката Елена Кузмова. Рускинята, която е родена в Санкт Петербург, само че живее в Сливен, е деец от първия сезон на „ Фермата “, а седем години по-късно още веднъж се впусна в приключението. След серия от трагични борби на Арената, в този момент тя напусна най-градивното риалити за повторно.
 
„ Благодаря ви, че отново съумях да изживея тази страст и извинявайте, в случай че съм ви обидила с гръмогласния си глас! “, сподели една от най-шумните и откровени участнички, преди да се прибере вкъщи. Напускането й разстрои съотборниците й от отбора „ Стари герои “, само че провокира нескрита наслада при съперниците от „ Нови очаквания “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР