Изненада в Съединените щати. Губернаторът на Флорида Рон Десантис се

...
Изненада в Съединените щати. Губернаторът на Флорида Рон Десантис се
Коментари Харесай

Рон Десантис прекрати президентската си кампанията и даде подкрепа за Тръмп

Изненада в Съединените щати. Губернаторът на Флорида Рон Десантис се отхвърли от президентската конкуренция. Той съобщи, че неговата кандидатура няма явен път към успеха, като добави че ще поддържа 45-ия президент Доналд Тръмп. Тръмп от своя страна благодари на своя съпартиец.

Всичко това се случва преди първичните избори на републиканците в Ню Хемпшир. Десантис преди беше считан за един от главните кандидати за номинацията на партията, само че късно нощес съобщи, че няма " явен път към успеха ". От своя страна Ники Хейли, последният останал съперник на Тръмп, разгласи, че е " единствената ", способна да победи настоящия президент Джо Байдън.

Хейли ще се изправи лице в лице с Тръмп във вторник в Ню Хемпшир, по време на първичните избори за номинацията на републиканците. В речта си губернаторът на Флорида добави, че ще поддържа Тръмп, който съгласно него е безапелационен любимец, откакто завоюва 51% от гласовете в Айова. 

 

 
Днес прекратявам акцията си. Горд съм, че изпълних 100% от обещанията си и няма да спра в този момент. Ясно ми е, че болшинството от гласоподавателите на републиканските първоначални избори желаят да дадат още един късмет на Доналд Тръмп. Тръмп превъзхожда настоящия настоящ президент Джо Байдън. Това е ясно. Той има моето утвърждение над корпоративизма, който съставлява Ники Хейли.
Рон Десантис, губернатор на Флорида
Бих желал да отделя време, с цел да поздравя Рон ДеСантис. Той организира една в действителност добра акция. Той обаче и ме поддържа. Оценявам това и също по този начин чакам с неспокойствие да работя с Рон и всички останали, с цел да победим Джо Байдън. 
Доналд Тръмп, 45-и президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп

Десантис също по този начин се нахвърли върху Ники Хейли, като я назова член на " остарялата републиканска армия от предишното. Хейли, която е някогашен губернатор на Южна Каролина, отговори, като настоя, че тя е единствения консервативен  претендент, който може да победи Байдън. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР