Изненада! Наоми Кембъл стана майка за втори път в края

...
Изненада! Наоми Кембъл стана майка за втори път в края
Коментари Харесай

Никога не е късно: Наоми Кембъл стана майка за втори път

Изненада! Наоми Кембъл стана майка за повторно в края на юни т.г. Детският смях в къщата на моделката към този момент ще се чува още по-често. 53-годишната Наоми Кембъл роди наследник. Звездата заяви това в Instagram, публикувайки обява с съпътстващо доказателство: „ Малък мой и безценен сине, знай, че си скъп извънредно доста и заобиколен от обич от момента, в който ни удостои с наличието си. Истински подарък от Бога, блажен! Добре пристигнало бебе. Никога не е късно да станеш майка. “

 

Никога не е късно: Наоми Кембъл стана майка за повторно

Припомняме, че през май 2021 година Наоми Кембъл стана майка за първи път. Тя има щерка. През март 2022 година звездата се появи на корицата на английския Vogue с 9-месечното си бебе и описа пред списанието за отдавнашното си предпочитание да има дете.

„ Винаги съм знаела, че един ден ще стана майка и това е най-голямата наслада, която мога да си показва. Щастлива съм, че я имам и го знам “, сподели моделът.

Кембъл изясни, че има ново „ изцяло безкористно “ отношение към майчинството и няма нищо срещу 50-годишната разлика във възрастта сред нея и щерка й, даже призна, че предизвиква по-възрастните си другари също да имат деца.

 Наоми Кембъл стана майка Наоми Кембъл стана майка

„ Казвам им на всички: „ Направете го! Не се колебайте! “

С кого счита Наоми Кембъл да отгледа децата си, къде ще живеят и за какво супермоделът реши да стане майка в този момент? Кралицата на стилния подиум освен зарадва, само че и шокира почитателите си с тези вести, които, съдейки по мненията на страницата й, не са предполагали, че тя в миналото ще желае да стане майка.

„ Красива дребна благословия ме избра да бъда нейна майка. Така чест е да имам тази нежна душа в живота си, че няма думи, които да опишат връзката за цялостен живот, която в този момент споделям с теб, ангел мой. Няма по-голяма обич “, написа моделът към фотографията с първото си бебе в Instagram.

Според осведомени, Наоми от много време живее в Ню Йорк с приятеля си мултимилионер, който към този момент остава в загадка. Двойката живее с него в двустаен апартамент в Манхатън. И очевидно там  отгледаха щерка си първоначално.

 Наоми Кембъл стана майка за повторно на 53 години източник на фотография: https://www.telegraph.co.uk/

„ Наоми навлезе в нов стадий от живота си и стана доста по-спокойна и мека, в сравнение с беше преди 10 години “, признал непосредствен другар на модела пред кореспонденти. Кръгът на звездата счита, че новият мъж е трансформирал доста нейния светоглед и отношение към основаването на семейство.

Единствената тайнственост към момента остава методът, по който са се  родили децата на модела. Много почитатели са сигурни, че тя е трябвало да прибегне до услугите на сурогатна майка.

Още при започване на кариерата си на модел Наоми Кембъл стартира да използва алкохол и противозаконни субстанции. Всичко това е разследване от детска контузия – татко й напуща фамилията, когато Наоми е била единствено на 2 месеца. По-късно връзките й с пастрока й са били обтегнати и тя в никакъв случай не е виждала личния си татко.

Кембъл претърпява различен огромен потрес през 1997 година, когато нейният непосредствен другар, стилният дизайнер Джани Версаче, е погубен.

„ Скръбта стана странна част от живота ми, тъй като не всеки път се показваше намерено. Изпаднах в потрес и полудях, а по-късно просто се счупих. Държах тъгата в себе си. Мислех, че алкохолът и опиатите ще излекуват раните ми, само че не е по този начин. Зависимостта, в противен случай, предизвикваше голям боязън и безпокойствие ”, признава Наоми в документалната поредност „ Супермодели “.

Когато почнала да има съществени здравословни проблеми, Кембъл потърсила помощ: „ Винаги съм признавала грешките си, по тази причина взех решение да се подложа на лекуване. Това беше най-хубавото и единственото вярно нещо, което можех да направя за себе си по това време ”, спомня си през днешния ден супермоделът.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР