Изненада: Коледната трапеза поевтинява с 50 лева.Соколо 50 лева по-малко

...
Изненада: Коледната трапеза поевтинява с 50 лева.Соколо 50 лева по-малко
Коментари Харесай

Изненада: Коледната трапеза поевтинява с 50 лева

Изненада: Коледната софра поевтинява с 50 лв..

Соколо 50 лв. по-малко излиза коледната софра дни преди Рождество Христово.

Това сподели инспекция на „ Телеграф “ в комерсиалната верига „ Кауфланд “.

Традиционно за тези празници българинът се старае да отрупа трапезата с повече ястия,
тъй като чака да му гостуват близки и родственици.
Така междинната сметка е сред 150 и 200 лв., само че самостоятелната зависи от това дали се купува единствено храна, дали са включени питиета и дарове.
Намаленията, които се оферират от веригата, могат да спестят много солидна сума.
Ако пазарувате единствено храна, сигурно ще намерите доста артикули, които са понижени от 10 до 50%.

Разнообразие от мезета като филе „ Елена “ на цена от 29,99 лева за кг, пуешки деликатес, понижен с 40%, свински врат и шунка, понижени с 35%, меко сирене „ Бри “ за 23,99 лева на кг и гауда за 24,99 лева на кг от витрината с обслужване.

По-евтино може да се купи и навлезлият през последните години италиански сладкиш,

който наподобява на българския козунак, и се предлага и за Великден, и за Рождество. В момента цената му е 5,50 лева, а постоянната е 10,50 лева

Цитрусовите плодове, които през сезона са най-търсени, също са на промоция. В магазините може да се купят мандарини на цена от 1,39 лева за кг, фасул на половин цена, единствено за 0,69 ст./кг, орехи и всички подправки с над 30% по-изгодна цена. Брашното за погачи е понижено от 3,49 на 2,50 лева за опаковка от 2 кг. С 50 ст. понижение се предлага и ошав, в който има късчета сухи плодове и се продава за 1,50 лева Намаление има и на захарта, която се продава за под 2 лева килото. Сред продуктите, които ежедневно се употребяват, е олио, което сега може да се откри по 2 лева за литър.

Тази година търговците са заложили на българско свинско месо. То се предлага на много добра цена преди великия християнски празник, като свинската плешка е на цена от 6,49 лева за кг.

Ако обаче предпочитате пуйка, има замразени, които са понижени от 13 лева на 9 лева за кило, като огромната птица излиза към 5 кг. Те са импорт от Румъния. Предлага се и заек, като цената му е понижена от 20 лева на 13 лева за кило. Произходът му е от Унгария.

За хората, които се съмняват в кулинарните си умения или просто не желаят да губят време в кухнята, в магазините се оферират празнична коледна погача за 4,99 лева и баница с друг заряд за 3,99 лева, подготвени чушки с фасул, печено на грил пиле, както и шоково замразени баница с тиква и такава с кисело зеле. Готовото постно ядене коства 7 лв. за кутия, а баниците, на които им трябват единствено няколко минути във фурната, са по 9 лева и са по кг.

Безалкохолните също са на промоция, като бутилка газирана напитка с разнообразни усети сега коства 2,45 лева за 2 литра. За дамите се предлага бейлис с чаша за 26 лв. вместо за 40 лева, а пък господата могат да се насладят на ирландско уиски, понижено от 48 на 34 лева за литър.

Детската готварска книга „ Моето първо кулинарно премеждие “, която издаде „ Кауфланд “ дружно с шоколадова дрънкулка, са идеалният подарък за децата. В изданието има 44 лесни и налични предписания от деца за деца, като цената му е 10 лева На корицата е внучката на именития ни футболист Христо Стоичков, Миа. Като допълнение към книгата с вкусни изкушения може да се добави и коледна фигура, като опаковка сега коства 5,99 лева, което е с 3 лева понижение. За по-малките пък се предлага детска кухня с включени всички консумативи към нея в този момент за 119,90 лева понижена от 200 лева

С до 44% се предлага и техниката на „ Филипс ”. Така в този момент може да подарите на дома си еърфрайър за 179 лв., което е със 100 лева по-малко от постоянната му цена. Също по този начин и тостер за 44 лева и кухненски робот със 150 лв. понижение, който сега коства 380 лева.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР