Измяната съществува, това не е мит. Освен това изневярата може

...
Измяната съществува, това не е мит. Освен това изневярата може
Коментари Харесай

Цялата истина защо и как мъжете изневеряват

Измяната съществува, това не е мит. Освен това изневярата може да се случи на всеки. Като грип. Колкото и да се закаляваш, колкото и да пиеш витамини, постоянно съществува риск. Има и доста аргументи за изменничество, написа flagman.bg

Ето къде се крие разковничето.

Когато изневярата е реалност в двойката, животът се разделя на „ преди “ и „ след “. След измяната всичко е друго. Но в този момент не става въпрос за това. Днес ще се докоснем до „ предходния “ стадий, до този преди изневярата. Как стартира? Какви фактори въздействат върху решението на мъжа да направи тази крачка? Съществува ли въобще този миг - моментът на решението за невярност?

Разбира се, не всеки изневерява!
Митове за мъжката логика на психиката и мъжете
Жената постоянно се настройва сама за изменничество, в случай че приема легендите за мъжката половост като чиста монета. Това, което очакваш, е това, което получаваш. Хайде да забележим какви истории за мъжете пречат на дамата да се отнася съответно към действителността.

" Мъжете мислят за секс на всеки 20 секунди. "
Разговаря ли сме с доста мъже. Те мислят за всичко. За работата, за децата, за храната, за новините в интернет, за политиката. Наистина ли мислиш, че в случай че в главата на мъжа имаше единствено секс, тогава те биха могли да беседват с теб и по останалите тематики?

" Всички мъже са жребци, полигамни по природа, тъй като би трябвало да се развъждат. "
Първо, всеки има друго либидо. Тоест, нуждата от секс е увеличена, естествена или даже от време на време понижена. Сексолозите в последно време бият паника, тъй като даже подрастващите в наше време не всеки път съумяват да влязат в интимни връзки. В света на информацията натискът върху мозъка е доста по-голям, в сравнение с върху тялото. Без значение какъв брой тялото желае, само че в случай че главата пречи, няма да стане.

Второ, аргументите за изневярата извънредно рядко се свързват с желанието за размножаване. По-скоро с готовност да се отпуснеш, да получите поддръжка или наслаждение.

" Ако женската желае, мъжкият ще скочи "
Ако една жена желае да съблазни мъж, тя ще реализира задачата си. Измама, хвалебствие, операция. Съпротивата е безполезна!
Ти съществено ли? Ако това беше правилно, матриархатът щеше да цари дълго време! Коварните дами много постоянно прелъстяват слабите мъже. Разбира се, в случай че дамата желае да прави секс с избран мъж, то тя е в положение да стигне до дъно. Но мъжът не е кукла на конци, той също има своите стремежи, право на избор и мнение. Ако той няма потребност от това, няма мощ, която да го накара да спи с теб.

Всички мъже ли изневеряват на дамите си и за какво?
Всеки мъж с естествена физиология може да се подхлъзне. Но не всеки ще го направи, даже и с идеалната опция. Тогава какво стимулира мъжа да изневерява? Отговорът на този въпрос се крие в пресечната точка на логиката на психиката и сексуалността.

Много е писано за физиологичните аргументи за невярност, за мъжката логика на психиката. Но в този момент ще ти разкрием житейските обстановки, предшестващи изневярата. Какво се случва в живота на мъжа, преди да завърже връзка с друга жена? Предлагаме ти три тези, всяка от които е през погледа на мъжа, стигнал до невярност.

„ Щом не получавам това, което желая тук, колкото и да желая, ще го намеря другаде. "
„ Това, което желая “ може да бъде секс, удивление, схващане и любов. Някои човешки потребности са останали незадоволени. Той би могъл да продължи да живее по този начин, с незапълнени потребности. Но се появи вид, който идеално покрива желанията на мъжа. Да, той може да се откаже, само че не се отхвърля.

Такава обстановка може да възникне по време на рецесия в фамилията. В релативно спокойните интервали на фамилния живот брачният партньор и брачната половинка могат да реализират съглашение, да намерят консенсус и да създадат отстъпки. Но когато рецесията в фамилията нараства, разговорът не работи, напрежението също пораства. Кризите се случват постоянно, по този начин се развива фамилията. Следователно изневярата постоянно е знак за към този момент съществуваща фамилна рецесия, а не нейната причина.

" Самият аз не знам какво желая "
Мой прочут ми изясни изневярата си по следния метод: „ Тя (тоест, брачната половинка му) не ме прави благополучен! “. Тоест мъжът е очаквал, че ще бъде добре в този тандем. Но той самият не знаеше по какъв начин да го реализира. И брачната половинка му не можеше да му даде това възприятие. Така че той стартира да търси щастието си на друго място.

Ще попиташ: " И каква е виновността на жена му? " Не става въпрос за това кой е прав и кой бърка. Става дума за персоналната рецесия на мъжа, за неговите комплекси и компликации. Трудно е да направиш човек благополучен, изключително в случай че той самият не схваща какво желае. Почти невероятно е. Ако в началото задачата е сложена по следния метод: „ Трябва да ме направиш благополучен “, по какъв начин мислиш, че ще бъде изпълнена сполучливо? За да не се стигне до невярност, първо мъжът би трябвало да е наясно с желанията си и да се пребори с рецесията, в която се намира. А дамата – да го поддържа. Често обаче тази поддръжка от страна на дамата се показва в упреци „ Мъж си, какво мрънкаш! “ И той млъква, тъй като, в случай че продължи да споделя, излиза, че не е мъж.

" Знам какво желая, само че няма да се унизявам “

Няма да си крънкам секс. Няма да желая внимание. Трудна работа, която води до следващия скандал. Не желая повече да се разправям. Имаме естествени връзки, за какво да променяме нещо? В този режим можете да живеете с години. В фамилията всичко ще бъде наред! И единствено някакъв безразсъден случай или нехайство води до обстоятелството, че истината ще излезе нескрито. Съпругът откровено се недоумява защо е отговорен? В края на краищата той е желал най-хубавото.

Какво желае мъжът от изневярата?
С риск да се повторим – всички хора са разнообразни. Примерите, изброени по-долу, се основават на диалози с мъже. Те демонстрират, че е невероятно да се планува 100%. Ако обаче знаеш авансово „ по какъв начин се случва “, ще ти бъде по-лесно да избегнеш типичните неточности.

Мъжът желае да не помни
Просто не мисли за нищо. Живей " за себе си ".

Мъжът желае да се усеща като мъж
Да се усети като мъж. А не като чехльо, която дамата комантва.

Мъжът желае секс
Точно по този начин – секс. И да не се моли всякога за това. Да, несъмнено, любовницата не незабавно „ скача в леглото “. Но с любовницата има игра. А със брачната половинка сексът би трябвало да бъде „ извоюван “. Значи, не игра, а " услуга "?

Мъжът желае да живее
В живота има повече неща от всекидневие. " Пеперудите в стомаха " не са единствено при младежите.

Ако би трябвало да сме почтени на финала, желанията и на мъжа, и на дамата са сходни. И тя желае да живее, и тя желае секс, и тя желае внимание. Но дамата доста по-рядко си признава на глас. Така сме научени. Срамно и обидно е. Културата на обществото ни е такава. Свикнали сме да мислим, че откакто ориста ни е такава – би трябвало да поносим. Но търпението не е решение!

Самата невярност не е казусът. Тя е сигналът, че съществува проблем в двойката. Тя демонстрира, че няма съгласие. Но изневярата не е и решението. Решението е в диалозите и взаимните опити да намерите златната среда. Ако не стане – всеки по пътя към намирането на щастието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР