Измислицата тръгна от колеги на музикалната легенда - диджеи от

...
Измислицата тръгна от колеги на музикалната легенда - диджеи от
Коментари Харесай

Погребаха Сашо Роман. Скандално видео ли е причината?

Измислицата потегли от сътрудници на музикалната легенда - диджеи от провинцията, и по тази причина изглеждаше изцяло достоверна. Тя бързо бе публикувана, без да се ревизират обстоятелствата. След като близки на Сашо Роман почнали обезпокоени да се обаждат на телефона му, както и да звънят на фамилията му, стана ясно, че той освен не е умрял, ами и работи стремително по морето.

Сашо Роман не поддържа никакви профили в обществените мрежи и това улеснило измамниците. Засега те не споделят за какво са пуснали лъжата, като множеството от тях се оправдават, че просто препредавали думите на сътрудници и желали повече хора да научат за загубата. Самият артист обаче подозира пъклени заприказва против него, въпреки и да не знае кой тъкмо стои зад тях.

Феновете обаче си отдъхнаха, откакто стано ясно, че артистът е добре за своите 67 години. Hotnews.bg е безапелационен, че лъжата за кончината на именитият реализатор е поради негово скандално видео, което става все по-популярно в обществените мрежи. В него той безусловно попилява част от сътрудниците си като Азис и Глория. Интервюто е от далечната 2009 година, само че се трансформира във вайръл за часове още веднъж тези дни. Ето част от него:

" За мен Азис не е артист. Кое му е хубавото на гласа. Камелия я почитам. Мара Отварачката каква певица е? Далеч от истината е. Горката Глория – 15 албума, нито един шлагер. Ивана е работарка, а Емилия е добра. Анелия си избяга от стила на пеене. Сашка Васева е подигравка. Малина пък не е певица, а танцьорка, тя е кючекиня. След 15 години ще се помнят моите песни, тези на Софка, Бони, Тони, Преслава и Софи Маринова “, безапелационен е той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР