Измисленият свят става реалност чрез VR-очила с миризми, вятър и

...
Измисленият свят става реалност чрез VR-очила с миризми, вятър и
Коментари Харесай

Измисленият свят става реалност чрез VR-очила с миризми, вятър и дъжд

Измисленият свят става действителност посредством VR-очила с миризми, вятър и дъжд
Компанията „ Feelreal “ сътвори приставка под формата на респираторна маска за очила за виртуална действителност, която разрешава на играчите да изпитат реалистични чувства за атмосферните условия.

Респираторно устройство е прикрепено към долната част на VR-очилата и отделя разнообразни миризми, имитиращи атмосферата в игрите и филмите. Ароматните капсули могат да отделят повече от 250 миризми. Сред ароматите са миризмите на цветя и растения, миризма на пушек от барут и горяща гума.

Освен това конзолата на „ Feelreal “ е оборудвана с нагреватели и охладители за реплика на времето. Това ви разрешава да усетите вятър, дъжд и други климатични условия, в сходство с това, което се случва на екрана. Създаването на реалистични чувства се добавя от ефектни трептения. За улеснение, конзолата се зарежда не от кабел, а от батерия, която трае 4 часа при непрекъсната работа, осведоми 24СМИ.

Създателите оповестиха съвместимостта на респираторната подпора с PlayStation VR, Oculus Rift, слушалките Samsung Gear VR, Oculus Go и HTC Vive. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР