Изминаващата работна седмица беше пълна с вълнуващи футболни моменти, като

...
Изминаващата работна седмица беше пълна с вълнуващи футболни моменти, като
Коментари Харесай

Столичен дуел и нова порция супер двубои в “Месец на Дербитата“

Изминаващата работна седмица беше цялостна с вълнуващи футболни моменти, като в България се изиграха четвъртфиналите за Купата на България, до момента в който по европейските терени имаше зрелищни разгроми и любопитни борби, чиято кулминационна точка беше Барселона - Реал Мадрид - 0:4 в Ел Класико. 
Прочетете още
Уикендът се обрисува да е също толкоз претрупан и забавен, като се завръщат и борбите от    след дълга пауза, а мачовете от родния шампионат идват и с познатия бонус от платформата за  efbet.com.
Столично дерби с
бонус предложение 
След повече от две седмици пауза поради мачове на националните тимове и изборите в България, efbet Лига се завръща за основната фаза от шампионата. Уикендът пък ще бъде белязан от 2 столични дербита, като гвоздеят е в събота на " Герена ", където Левски (фаворит с коефициент 1.40*) посреща Локомотив София (аутсайдер с малко над 10.00* коефициент за победа в уеб страницата на българския букмейкър). Битката е от 20:00 часа и е основна и за двата отбора - " железничарите " към момента имат късмет за топ 6, до момента в който " сините " гонят наложително място в 3-ката, с цел да се доберат до европейски мачове през идващия сезон. 

В понеделник пък е различен забавен дуел от родния шампионат, който е борба на представители на двата най-големи града - София против Пловдив. ЦСКА 1948 посреща Ботев (Пловдив) в основен и за двата отбора дуел. " Червените " имат за цел оставане в топ 3 на шампионата, до момента в който " канарчетата " се борят да останат на 10-та позиция и да избегнат борбата за оцеляване. Намиращият се в отлична форма отбор на Тодор Янчев е любимец (1.75* коефициент), само че и пловдивчани не могат да бъдат отписани след единствено 1 загуба в последните 4 мача. 

Кръгът в efbet Лига е извънредно забавен, а с следващия рунд от шампионата се завръща и " ". Както е известно, той е с общ награден фонд от 650 000 лв. през този сезон, като потребителите, създали
залог на най-малко един дуел от българското състезание в многоброен залог (колонка), вземат участие в тегленето на бонусите след всеки кръг. 
" Месец на Дербитата " продължава на efbet.com
През април българският букмейкър с топ коефициенти предлага нов
бонус за своите консуматори – 5х1000 лева всяка седмица. В рамките на идващите малко повече от 20 дни компанията ще избира по 5 страхотни мача от европейските терени на седмица. Потребителите, от своя страна, в случай че създадат залози На Живо на тези мачове (мин. 50 лева), автоматизирано биват добавяни в лист, от който ще бъдат изтегляни 5-ма печеливши и всеки от тях ще получи по 1000 лв. под формата на бонус средства. 

От първата седмица на акцията се изиграха към този момент два дуела - Челси против Ливърпул (0:0) и Барселона - Реал Мадрид (0:4). Все още обаче има за изиграване 3 срещи (всички от които през уикенда). Ето и кои са те: 
Селтик – Рейнджърс - 08.04.2023 година 14:30 ч.Лацио – Ювентус – 08.04.2023 година 21:45 ч.Ливърпул – Арсенал – 09.04.2023 година 18:30 ч.
Седмица №2 стартира на 10.04.2023 година, като 2 дни преди първия мач ще бъдат оповестени и кои ще са идващите 5 супер дуела, попадащи в играта " ". 

*Коефициентите могат да подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди
залог на платформата efbet.com.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР