Изминалият уикенд в родния боксофис не бе от най-вълнуващите. Нито

...
Изминалият уикенд в родния боксофис не бе от най-вълнуващите. Нито
Коментари Харесай

Box Office: Слаб уикенд по родните киносалони

Изминалият уикенд в родния боксофис не бе от най-вълнуващите. Нито един от филмите на огромен екран не събра повече от 8 хиляди фенове, без значение от обстоятелството, че имахме и анимационна премиера, по данни от Националния кино център.

„ “ въпреки всичко събра най-вече фенове в кината из страната - 7 856, от които студиото ще регистрира единствено 77 398 лева доход. Филмът се провали и на международния боксофис, където регистрира общо $41,4 млн. Можем да кажем, че това бе някак предстоящо с оглед качеството на анимационния филм. Както по-рано ви информирахме, заглавието надалеч не е най-хубавата продукция по комиксите на DC и аудиторията наподобява даде своята разумна оценка.

На второ място по гледаемост е „ “. Филмът е на огромен екран от пета поредна седмица, само че ето, че продължава да се радва на голямо внимание в България. 6 577 души са го гледали през уикенда, а общият доход от премиерата насам се равнява на 1 819 830 лева Съвсем резонно е да заключим, че в идващите няколко дни ще трансферира 2 млн. лева

На трето място българският фен слага „ Тор: Любов и гръмотевици “ с 4 684 продадени билета за миналите три дни. Изгледите обаче са за намаляване на интереса към него, тъй че основателите надали могат да чакат, че ще пожъне още сериозен триумф.

„ “, „ “, „ Сиракът: Първо ликвидиране “ и „ Джурасик Свят: Господство “ са единствените останали филми, които събират сред 1-2 фенове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР