Изминалият уикенд може и да не беше напълно летен откъм

...
Изминалият уикенд може и да не беше напълно летен откъм
Коментари Харесай

Звезден рожденик: Наум Шопов със супер як рожден ден, Теа го изненада, а Epic bath guy го поздрави

Изминалият уикенд може и да не беше изцяло летен откъм температури, само че за една известна двойка беше безусловно празничен откъм страсти. Става въпрос за звездното семейство на Теа Минкова и Наум Шопов, като мотивът бе рожденият ден на актьора-лекар. 

Виж още: Звезда от " София Ден и нощ " с ново занимание! Бояна Генова яхна хубав жребец

От самия ваучър има малко фотоси и няколко story-та, от които излиза наяве, че празненството е почнало още от сутринта, когато Наум и компания са били на картинг. Там прочее го е чакала и изненада - Epic Bath Guy с постер за рождения му ден.

Виж още: Рядък кадър: Никол Божинова сподели по какъв начин баща ѝ Валери я обсипва с внимание и обич

Празненството пък, видно от фотосите, е било охолно, много публично и в заведение с близки, родственици и другари. " Рожденият ми ден тази година беше много пъстър ", хвали се Наум под фотография с коктейл в ръка. " Много благодаря на всички, които се сетиха за мен! Да ви се връщат пожеланията ".

Виж още: Мари Константин в ново амплоа - става преподавател на събитие! Ето какви тематики ще разяснява

А най-емоционална, несъмнено, бе дамата до него - инфлуенсърката Теа Минкова, която записа в story някои пожелания към мъжа на живота си. " Искам да си здрав, желая да си все такава комплицирана персона, каквато си ", сподели му тя в малко видео. " Обичам те доста, ти си прелестен ", приключи още Теа.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР