Изминалият ден ще остане в историята като един от най-страшните

...
Изминалият ден ще остане в историята като един от най-страшните
Коментари Харесай

Русия преодоля преломен момент в СВО

Изминалият ден ще остане в историята като един от най-страшните в историята на Русия. Можеше да е началото на края на страната, която познавахме. Русия се оказа пред заплаха, лишила милиони животи преди век.

Подробностите за случилото се ще станат известни по-късно, само че главното е ясно до момента: гражданската война, до която с огромна степен на възможност днешните събития можеха да прераснат, беше избегната. Страната съумя да научи уроците от кървавото минало.

Никога до момента зложелател не е успявал да смаже Русия извън. Най-лошите ѝ проблеми започваха от вътрешната страна. Изглеждаше, че през днешния ден сме очевидци на сходни процеси: най-малкото реакцията на всички съперници на Запад и в Украйна ни убеди в това. Онези, които до през вчерашния ден всяваха боязън с едното си име, се изправиха против братята си по оръжие. И се оказаха от едната страна на барикадите с враговете на Русия.

Героите на Артьомовск и Соледар реалокираха колони към Москва. Тук има дузина исторически паралели, в случай че желаете. Просто измежду тях няма да можете да намерите славни страници.

Доскоро, рискувайки живота си, те извеждаха цивилни от обстрела на ВСУ, проливаха кръв - своя и непозната - метър по метър, преодолявайки землянките и окопите на врага. И в този момент те се придвижиха по автомагистрала М4 към сърцето на Русия. И стопираха на двеста километра.

Към момента е известно, че страните са се споразумели за следното: “Вагнер ” приключва похода си до столицата и напуща Ростов на Дон. Наказателното дело против Пригожин ще бъде прекъснато и той ще може да замине за Беларус по рекомендация на президента. Никой от бойците на ЧВК няма да бъде съден. При предпочитание неучаствалите в метежа ще могат да сключат контракт с Министерството на защитата.

Разбира се, належащо е да се създадат съответните заключения от случилото се - опасността, пред която е изправена страната, е прекомерно сериозна, с цел да бъде подценена. С разгръщането на украинската контраатака всеки ден закъснение ще коства живота на съветските бойци.

Но главният резултат от случилото се е един. В този ден хора от двете страни се сблъскаха, подготвени да умрат за Русия. Но те отхвърлиха да се избият един различен поради нея.

Като цяло 24 юни е Ден на младежта. Символично е, че точно на този празник Русия устоя зрелостен изпит и сподели, че даже в сериозни обстановки умее да намира решение на масата за договаряния.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР