Изминалите няколко месеца бяха изпълнени със събития за 23-кратната шампионка

...
Изминалите няколко месеца бяха изпълнени със събития за 23-кратната шампионка
Коментари Харесай

Меган, какво става? Серена Уилямс е поредната звезда, която се отказа от приятелството си с теб

Изминалите няколко месеца бяха изпълнени със събития за 23-кратната шампионка от Големия шлем Серина Уилямс. Американската тенис легенда разгласи бременността си на Met Gala по-рано тази година.

Преди дни Серена и брачният партньор ѝ Алексис бяха домакини на бейби шауър празненство за фамилията и приятелите си. На него те разкриха и пола на бебето си. Един от най-обсъжданите обстоятелства към празненството обаче беше, че на него липсваше една от най-близките приятелки на Уилямс - Меган Маркъл. Веднага започнаха спекулации, съгласно които тенис легендата е следващият човек от близкия кръг на херцогинята на Съсекс, с който тя е прекратила контакти.

 

It seems I missed the memo on Serena's fabulous baby shower!
— Meghan Markle Parody (@queenofmemes80)

Американската тенис легенда участва на сватбата на Меган. Освен това тя беше и първият посетител в подкаста на Маркъл.

По време на изявление за GB News кралският биограф Анджела Левин подлага на критика Маркъл, че е пропуснала специфичния ден на Серена. Говорейки за това, Левин сподели: “Меган към момента мисли единствено за себе си, какво да направи и по какъв начин може да употребява хората, с цел да продължи напред и да се изкачи нагоре по стълбата... тя по-скоро взема, в сравнение с дава ”.

 

Serena Kicks Out Meghan Markle: No Cameras Allowed at Baby Shower
— CELEBRITY (@Anna555Julia)

През последните месеци зачестиха изказванията, че семейство Съсекс са отритнати от голям брой звезди, измежду които Опра Уинфри, семейство Бекъм, Кейти Пери, Рийз Уидърспуун и семейство Обама. По всичко проличава, че Серена е следващата звезда в този лист.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР