Изминалата седмица безспорно ни предложи не едно и две вълнуващи

...
Изминалата седмица безспорно ни предложи не едно и две вълнуващи
Коментари Харесай

Армейски вълнения, сензацията Дел Потро и куп футболни драми за Събитие на седмицата

Изминалата седмица несъмнено ни предложи не едно и две вълнуващи събития. Специално за читателите на Gong.bg подбрахме най-интересните моменти за последните седем дни в традиоционната ни анкета "Събитие на седмицата "', а вие можете да определите най-значимото всред тях.

От българската Първа лига, несъмнено, извадихме успеха на ЦСКА над Левски в дербито от последния 26-и кръг на шампионата. Фернандо Карагна осъществя единственото попадение в срещата и по този метод донесе трите точки на "червените ".

Що се отнася до европейски футбол, нагледахме се на класни осъществявания от страна на Кристиано Роналдо и Мохамед Салах. Рекорди бяха направени на пух и прахуляк, а настрана станахме очевидци и на сензационни загуби, както в Шампионската лига, по този начин и в шампионатите.

Жребият за четвъртфиналите на ШЛ също сервира значителен брой страсти, откакто опълчи любопитни двойки един против различен, измежду които Ливърпул - Ман Сити и Ювентус - Реал Мадрид.

Хуан Мартин дел Потро пък спря серията на Роджър Федерер, който не бе позволил загуба от началото на сезона и сграбчи купата от Мастърса в Индиън Уелс.

Грациите ни Катрин Тасева и Боряна Калейн пък за следващ път ни накараха да се гордеем с достиженията им.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР