Изминалата кампания беше върхът на антибългарската истерия край Вардар. Всички

...
Изминалата кампания беше върхът на антибългарската истерия край Вардар. Всички
Коментари Харесай

ВМРО: В Скопие дойдоха на власт най-антиевропейските и антибългарски сили

" Изминалата акция беше върхът на антибългарската нервност край Вардар. Всички политически сили заявиха европейска ориентировка, само че оправдаваха своето отвращение да вървят по пътя на интеграцията с политиката на българите. България и българите бяха сатанизирани като основните врагове на Македония и македонците ", се показва в позиция на Вътрешна македонска революционна организация във връзка развръзката от президентския и парламентарен избор в РСМ.

Според воеводите първите изказвания на новоизбрания президент на РСМ Гордана Силяновска-Давкова са проява на ескалацията на антибългарската политика, която се демонстрира както против Република България, по този начин и против българската общественост в Македония.

" Отново повдигнатият въпрос за така наречен македонско малцинство в България на процедура слага искания за смяна в българската Конституция, като изискване за осъществявания на преговорната рамка за присъединението в Европейски Съюз на Скопие ", декларират от Вътрешна македонска революционна организация.

И приканват държавното управление и всички държавни фактори да отхвърлят най-категорично претенциите за така наречен македонско малцинство в България, а в предизборната акция избор " 2 в 1 " всички политически сили ясно да заявят своята позиция по Македонския въпрос и правата на българите в РСМ.

Лидерът на партията Красимир Каракачанов също разяснява в профила си във Facebook събитията в Скопие след вота. Той предвижда, че нищо няма да се промени в политиката на Република Северна Македония по отношение на България.

" РСМ няма да съблюдава поетите задължения и ще чака политиците в Европа да не помнят обещанията към България, с цел да ги одобряват в Европейски Съюз. И би трябвало да си признаем, може и да го дочака още на тези европейски избори. След като България беше предадена от личните си политици, няма какво да се чудим и в случай че Европа ни съобщи ", предвижда Каракачанов.

" Вътрешна македонска революционна организация постоянно е отстоявала българския интерес и неведнъж призовавахме ръководещите да не смъкват така наречен несъгласие за Северна Македония. Свалиха го Кирил Петков, Бойко Борисов и Делян Пеевски, които по-късно закрепиха брака си и в сглобка. Помните ли по какъв начин ни лъгаха? Правиха работни групи, пуснаха самолетна линия, летяха до Скопие... ", написа още водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Той предвижда, че в случай че вземат властта или влязат в Европарламента, отново ще предадат България. " В Северна Македония отново ще бият българи и отново сервилно държавното управление ще си затваря очите ", е прогнозата на водача на Вътрешна македонска революционна организация.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР