Изминаха вече около две седмици от смъртта на основателя на

...
Изминаха вече около две седмици от смъртта на основателя на
Коментари Харесай

Мъртвият Пригожин беше забелязан в мрежата на пресни снимки ВИДЕО

Изминаха към този момент към две седмици от гибелта на създателя на групата Вагнер Евгений Пригожин при самолетна злополука в региона на Твер. Смъртта му беше публично доказана, а близки към този момент погребаха предприемача.

Не всички обаче имат вяра в това и „ намират “ удостоверение за това в фотоси и видеоклипове от разнообразни райони на Руската федерация.

Руснаците имат причина да не имат вяра в гибелта на Пригожин, защото предприемачът нееднократно е фалшифицирал гибелта си, след което изчезва от взор за известно време.

И този път феновете на теориите на конспирацията също не имат вяра в гибелта на създателя на Вагнер и в поддръжка на това изключително ревностните разгласяват „ доказателства “ в мрежата.

И по този начин, човек, наподобяващ на Пригожин, беше забелязан в магазин, на улицата, на детско празненство покрай учебно заведение и даже във вагон. И всичко това в разнообразни градове на Русия.

Поредица от фрагменти беше събрана и оповестена от създателите на телеграм канала Avia.Pro. Те в действителност улавят човек, доста сходен по черти на лицето на Евгений Пригожин.

Специално неспокойствие в мрежата провокира видео от учебно заведение, където, както се оказа, фотограф, който работи на детски празник, беше сгрешен с създателя на Wagner PMC.

И тогава мрежата към този момент беше наводнена със фотоси на плешиви мъже, единствено отдалечено наподобяващи на Пригожин, които съгласно руснаците желаеха да водят елементарен метод на живот и да бъдат допустимо най-далеч от политиката.

Припомняме, последната обява с Пригожин се появи след гибелта му в един от каналите на Telegram. На записа създателят на ЧВК Вагнер декларира, че е „ жив, здрав “ и всичко с него е наред. Предполага се, че видеото е снимано в Африка преди нещастието, към 21-22 август.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР