Изминаха няколко години, откакто режисьортъ Робърт Егърс се появи на

...
Изминаха няколко години, откакто режисьортъ Робърт Егърс се появи на
Коментари Харесай

Уилям Дефо и Робърт Патинсън във фантастична история на ужасите

Изминаха няколко години, откогато режисьортъ Робърт Егърс се появи на филмовата сцена с дебютния си филм  " Вещицата " ( " The Witch: A New England Folktale " ). Стряскащият сюжет веднага завоюва известност за своя автор и към момента лентата се счита за един от най-хубавите филми на ужасите на десетилетието от феновете на жанра. 

Това, което знаем за новият проект на режисьор " The Lighthouse " ( " Фарът " ) е, че това е " фантастична история на ужасите в света на старите морски легенди ", съгласно формалния синопсис. Лентата проследява историята на един застаряващ надзирател на фар на име Стар в Мейн при започване на 20-ти век. Снимките са правени в Нова Скотия, Канада, а филмът е черно-бял и е сниман на достоверна 35 милиметрова камера. 

В основните функции, както се вижда от първия кадър, влизат Уилям Дефо и Робърт Патинсън. Това е поредна ексцентрична роля, която Патинсън поема. След триумфа на вампирската сага " Здрач ", артистът се впуска в фактически завладяващи и провокативни планове, постоянно на самостоятелни киностудии, въплъщавайки се съвършено в най-разнообразни функции.

Компанията A24 ще дава отговор за разпространяването на “The Lighthouse ” по кината в Съединени американски щати, само че към момента не е оповестено, от по кое време. Премиерата на кино лентата обаче се чака да е на филмовия фестивал в Кан тази година, който ще се организира сред 14 и 25 май.

 

Here’s a first look at Robert Pattinson and Willem Dafoe in Robert Eggers’ fantasy horror The Lighthouse, shot on 35mm black-and-white stock using equipment from the 1920s and ’40s pic.twitter.com/kUr7Ml5rJR

— Little White Lies (@LWLies) 23 април 2019 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР