Изминаха едва няколко дни от сватбата за милиони на най-големия

...
Изминаха едва няколко дни от сватбата за милиони на най-големия
Коментари Харесай

Ти да видиш: Виктория Бекъм била твърдо против сватбата на сина си

Изминаха едвам няколко дни от сватбата за милиони на най-големия правоприемник на Виктория и Дейвид Бекъм, а към този момент разбираме, че някогашната спайска е била твърдо срещу съюза на сина си с американската актриса Никола Пелц. Любопитен факт е, че госпожа Бекъм несъзнателно се издаде сама с поздравлението си към младоженците, което разгласява в обществените мрежи.

На пръв взор не се вижда нищо неправилно - красива фотография на двамата влюбени с текст: "Поздравления, господин и г-жо Бекъм! Добре пристигнали в фамилията! "

Но по-наблюдателните консуматори в мрежата неотложно съзряха, че Виктория не е по никакъв начин щастлива от обстоятелството, че Бруклин е стъпил в брак. А какво ги подтикна към тази мисъл?

Малко след дълго чаканата женитба, която се състоя на 9-и април, стана ясно, че младоженците са взели решението да обединят семействата си. И откакто са сключили брак, имената им към този момент са Никола Пелц Бекъм и Бруклин Пелц Бекъм. А в поздравлението си Виктория е пропуснала името Пелц, което несъмнено демонстрира, че тя е срещу решението синът ѝ да одобри семейството на невестата.

Много консуматори в мрежата също бяха сюрпризирани от странното решение на младоженците. Тъй като е признато дамата да одобри семейството на брачна половинка си.

Другият факт, който поражда подозрения дали Виктория в действителност е радостна от сватбата на сина си, е че тя изразила страха си пред свои близки, че откакто се ожени за американка, Бруклин ще би трябвало да заживее за непрекъснато в Съединени американски щати. А коя майка обича да пуска сина си надалеч от фамилното гнездо?

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР