Изминаха близо три месеца от изчезването на една от най-високоплатени

...
Изминаха близо три месеца от изчезването на една от най-високоплатени
Коментари Харесай

Появи се смразяваща кръвта версия за изчезването на една от най-високоплатените актриси в света

Изминаха близо три месеца от изгубването на една от най-високоплатени актриси в света – звездата от суперпродукциите " Железният човек " и " Х-мен " Фан Бинбин. По мистериозния случай към момента не е стартирано следствие, не са разпитвани и очевидци, съобщи Блиц.

 
Съществуват няколко версии за изгубването на 37-годишната актриса. Една от  тях е изключително страховита, оповестява The Sun. Според нея красивата и надарена китайка е заключена в „ черен затвор ” в Китай. Там се затварят хора, които внушават на жителите на страната " неверни " полезности. Провинилите се биват отвличани измежду нощ с чувал на главата, а по-късно подлагани на жестоки изтезания, без против тях да е издадена някаква правосъдна присъда.
 


Към момента към момента не е известно с какво младата актриса не e угодила на управляващите. Някои допускат, че всичко е поради славата и благосъстоянието й.



Бившата моделка и певица се снабди със международна популярност след присъединяване си в лентата " Х-мен ". Само за 2 години тя съумя да проработи 13 млн. паунда, заемайки петото място в рейтинга на най-богатите актриси. Тази година тя се снима с Пенелопе Крус в трилъра " 355 ”. Фан е лице и на доста марки, измежду които Louis Vuitton, De Beers, Champagne House и Chopard luxury watches.
 


Според друга версия, причина за изгубването й може да е правосъдно съглашение. Миналата година тя попадна в съда поради слуховете за връзката й с вицепрезидента Ван Цишан. Освен това тя бе упрекната в противозаконни покупко-продажби с недвижими парцели и  подкупи.

Други пък считат, че Фан е била задържана за укриване на налози.



Местните медии оповестяват, че звездата е разследвана за укриване на налози в размер на 5,6 млн. паунда. Приятелят на актрисата също е в неопределеност.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР