Изминаха 11 години от атентата в Сарафово, но тежката травма

...
Изминаха 11 години от атентата в Сарафово, но тежката травма
Коментари Харесай

Румен Радев в Сарафово: Изминаха 11 г. от атентата, но травмата продължава да ни връща към това злокобно събитие

Изминаха 11 години от атентата в Сарафово, само че тежката контузия продължава и ще продължи да ни връща към това злокобно събитие. Атаката към израелските туристи на летище Сарафово, която умъртви и български жител, раздруса цяла България и провокира вълна на дълбока съпричастност в нашето общество.

Често споделяме, че времето лекува всяка болежка, само че аз прелестно знам, че няма лекарство за болката за загубата на близки хора. Това съобщи президентът Румен Радев в речта си на годишнината от атентата на летище Сарафово, където починаха петима израелски жители, както и един български, съобщи кореспондент на " ". 

По думите му незаслужено отнетите човешки животи постоянно ще провокират у нас тъга и яд, само че и ще бъдат предизвестие, че ние всички би трябвало да се надигнем против злото, по този начин както реагира Община Бургас, по този начин както българската страна реагира да откри причинителите, по този начин както България и Израел ще стоят дружно в битката против това злокобно събитие - злокобният тероризъм. 

Държавният глава отбелязва, че тази година се навършват 80 година от спасяването на българските евреи и двете страни ще продължат да стоят дружно, както и по-ефективно да продължат да работят върху предварителната защита, разкритията, неутрализацията и отбраната от терористичните закани.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР