Изминаха 11 години без Пламен Христов и днес близки, приятели

...
Изминаха 11 години без Пламен Христов и днес близки, приятели
Коментари Харесай

11 години без Пламен Христов, приятелят на Стоичков, Балъков и Хаджи

Изминаха 11 години без Пламен Христов и през днешния ден близки, другари и някогашни негови съотборници ще почетат паметта му на гроба му в Старите варненски гробища.

Както е известно, неповторимият шоумен, плейбой и футболист умря на 6 август 2009-а година на 60-годишна възраст. 

Пламен Христов бе един от правилните другари на Христо Стоичков, Георги Хаджи и Красимир Балъков, а другите му пристрастености бяха туризма и музиката.

С микрофон в ръка той бе обаятелен, също както с топка в краката на терена.

„ Пламен нямаше шанс да живее дълго, само че през късия си живот реализира толкоз, колкото някои хора няма да създадат за три живота. Няма кореняк варненец, който да не го познава или да е чувал за него. Винаги ще помним тънкото му възприятие за комизъм, непродажаемата усмивка и другарската отдаденост. Той бе душата на всяка компания, а към този момент десета година е подобен и на небето ”, споделят за Пепи приятелите му.

Бившият му съотборник в Черно море Кеворк Тахмисян пък добави: " Като юноши за нас Пепи бе Пол Хърст, така като стилът му на игра бе подобен с този на великия англичанин, който стана международен първенец през 1966 година. "

Преди години пред величието на Пламен се поклониха и боговете в Олимп. Докато шофирал в Гърция, пред колата на Стилиян Христов е паднал камък от великата планина.

Синът на Пламен Христов го докарал във Варна, а занаятчия го издълбал, сложил в него барелеф на легендата и го трансформирал в надгробната му плоча.

Бог да те елементарни, бате Пепи!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР