Измина точно един месец от трагичната смърт на една от

...
Измина точно един месец от трагичната смърт на една от
Коментари Харесай

"Един месец без теб, тарикат" : Близки на Денис Теофиков си спомнят за него

Измина тъкмо един месец от трагичната гибел на една от най-ярките ни музикални звезди - Денис Теофиков. За гибелта на Денис се изписа и изрече доста от всевъзможни хора, които сипеха обвинявания към неговия продуцент, към средата му, а и даже към приятелката м Алекса, която също събра много хейт.

Виж още: Мани от " Игри на волята " шокира с персонални признания 

В Instagram някои от околните на Денис споделиха, че им липсва доста и не стопират да мислят за него всеки ден. Алекс Робов, с който бяха близки другари, показа на стори видео с ария на Денис, а в клипчето виждаме Денис да кара безценен автомобил. " Един месец без теб, хитрец! Липсваш ми доста! ", написа Робов, който разгласи, че няма да има участия в границите на целия месец ноември, с цел да уважи паметта на Денис. 

" Липсваш ми, обич моя! Обичам те, ангелче мое ", написа пък Алекса, приятелката на Денис, която отнесе огромен хейт, тъй като разгласява непрекъснато фотоси с починалия артист. Наскоро тя адресира неприятните мнения по неин адрес, като съобщи, че тя страда доста и това е метод да излее тъгата си. Фенове на Денис я упрекнаха, че търси известност, а тя отхвърли и съобщи, че в случай че е желала популярност, то е щяла да разгласява фотоси и видеа с Денис приживе.

Виж още: " Къде са ти гърдите? ": EVA се оплака от заплашителен хейт в нета, тъй като имала дребен бюст

Цеци Лудата Глава също си спомни за Теофиков в Instagram, където показа: " Едни хора като мен мълчат, само че не тъй като няма какво да кажат, а тъй като паметта на Денис Теофиков е по значима от всичко, а други хора просто употребяват трагичния случай, с цел да нахранят егото си... Всеки приказва тогава, когато момента настъпи, щом пристигна моя... ще разберете! ", заканва се Лудата глава.

Изображение: https://www.instagram.com/dteofikov1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР