Измина седмицата, в която се водеха преговори за съставяне на

...
Измина седмицата, в която се водеха преговори за съставяне на
Коментари Харесай

Мрежата: Кирил Петков няма идея с кого преговаря, отива в полунощ като Пепеляшка в централата на БСП

Измина седмицата, в която се водеха договаряния за сформиране на държавно управление в 18 сфери. Водещи на групите бяха Кирил Петков и Асен Василев, като за съвсем 5 дни не стана ясно кои са техните специалисти. В същото време от Българска социалистическа партия излъчиха някогашни министри от времето на Станишев и Жан Виденов, както и такива, които дълго време бяха с повдигнати обвинявания. Не малко рецензии имаше и за самите хрумвания, които се родиха по време на тези договаряния, като да вземем за пример да има вицепремиер по климатичните промени.

Ето и част от мненията:

Петър Волгин, публицист

А пък партиите от бъдещата коалиция МОЛ се съгласили, че би трябвало да има вицепремиер по....климатичните промени!? Със същия триумф можеха да предложат вицепремиер или основаването нацяло министерство по въпросите на промяната на Слънчевата система. Защото, съгласете се, и в тази система има доста дефекти и тя също се нуждае от съществено реформиране. То бива да се следват западните " новаторски модели на ръководство ", но чак пък такова маймунско подражателство не трябва.

Донка Георгиева, икономист

Ако бях на мястото на Kiril Petkov, сега в който на масата за договаряния седнат Гечев, Овчаров, Масларова и така нататък, щях да кажа: Благодаря Ви, само че сме осведомени с Вашето присъединяване в ръководството на страната.

Но не съм на негово място. Не съм, не тъй като нямах оферти, а тъй като имам вяра, че има по-добри от мен и имам вяра в градивната рецензия.

А той просто не е осведомен с тяхната политика. Ходил по света, учил и не е видял тези какво направиха с страната и народа преди време.

И тъй като си няма на концепция с кого договаря, отива в среднощ като Пепеляшка в централата на Българска социалистическа партия да пита аз ли бях или не…
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР