Измина седмица откакто на Comic-Con в Сан Диего президентът на

...
Измина седмица откакто на Comic-Con в Сан Диего президентът на
Коментари Харесай

The Eternals - новите супергерои на Marvel

Измина седмица откогато на Comic-Con в Сан Диего президентът на Marvel Studios - Кевин Файги, разкри проектите им за идващите две години.
 Marvel, Кевин Файги, Comic-Con в Сан Диего и всички продукции, които ще гледаме през идващите две години
Всички филми и сериали на Marvel през идващите две години

Кевин Файги хвърли много бомби на Comic-Con в Сан Диего

Един от филмите, които несъмнено провокираха максимален интерес, е The Eternals . В него ще забележим напълно нови герои за киновселената на Marvel, основани от Джак Кърби през 70-те години на предишния век.

В комиксите The Eternals са група безсмъртни воини, основани от галактическите същества селестиълс (Celestials). Те населяват Земята от над 35 000 години и се борят против Deviants, които желаят да унищожат човечеството.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ComicBook.com (@comicbook) на Юли 22, 2019 в 9:32 PDT

Кевин Файги сподели, че тези герои са нови за киновлселената на Marvel, само че от самото начало са били там - просто не сме се срещали с тях. И тъй като The Eternals са на Земята от доста дълго време, те имат пръст в доста исторически събития, а даже не сме подозирали.

Файги удостовери и актьорите, които ще вземат основните функции. Ето и кой - кой е, и кой - какво може.

Икарис (Ричард Мейдън)

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marvelianos (@marvelianos_s) на Юли 24, 2019 в 11:06 PDT

Името му не е инцидентно, тъй като е взаимствано от древногръцката митология и мита за Икар. В комиксите, а и във кино лентата, нещата няма да седят по този метод, само че най-малко знаем от кое място е въодушевен персонажът. В света на супергероите той е трето потомство Eternals.

Икарис е един от най-могъщите членове на групичката от супергерои. Той е вечен, има свръхчовешка мощ и устойчивост. Разбира се, може да лети, само че най-якото е, че може и да се телепортира.

Тина (Анджелина Джоли)

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Eternals Updates (@eternalsupdates) на Юли 25, 2019 в 8:17 PDT

Искрено се радваме, че Анджелина ще влезе в киновселената на Marvel. В комиксите героинята й има сантиментална връзка с Кро - предводителя на Deviants. За момента не знаем дали тази връзка ще се придвижи и на екран, тъй като Marvel си мълчат за злодеите във кино лентата.

Тина също може да лети и има свръхчовешка мощ и експедитивност. Може да се телепортира и владее телепатия. Най-якото е, че може да движи разнообразни предмети единствено с мисълта си.

Кинго (Кумейл Нанджиани)

Кинго има съвсем всички гореизброените суперсили, само че рядко си разрешава да ги употребява.

Прекарал е години в усъвършенстването на багра с меч и може да се каже, че е несломим в това отношение. Нестандартното при Кинго е, че е решил да употребява уменията си, с цел да пробива в света на киното.

Макари (Лорън Ридлоф)

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от MCU Direct (@mcu_direct) на Юли 22, 2019 в 10:30 PDT

Колкото и да са яки изброените досега герои, Макари ни прикова вниманието в най-голяма степен, а аргументите са няколко.

Първата е, че в комиксите Макари е мъж, до момента в който в The Eternals ще бъде жена. Тя също е безсмъртна и има цялостния пакет от суперсили, за които към този момент говорихме.

Това, което я отличава от останалите, е бързината. Това ще бъде и най-бързият супергерой от Eternals, като в това отношение може да се съпоставя със Светкавицата на DC.

Най-интересното обаче е, че Макари ще бъде първият глухоням супергерои, тъй като самата Лорън Ридлоф е родена без слух.

Гилгамеш (Дон Лий)

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от MCU Direct (@mcu_direct) на Юли 21, 2019 в 7:18 PDT

Това е най-силният член на The Eternals, сравняван в това отношение с Хълк. Не е ясно кой от двамата би победил в борба, и с най-голямо наслаждение бихме се радвали да разберем.

Също както при Хълк, хората не одобряват добре силата, с която разполага Гилгамеш, и той е изпратен в заточение. В комиксите губи зрението си е заставен да разчита само на слуховите си усещания. Дали и във кино лентата ще го сполети тази орис, следва да забележим.

Фастос (Браян Тайри Хенри)

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jarmel Williams (@blaqzart_) на Юли 25, 2019 в 9:33 PDT

Това ще бъде гуруто на технологиите, който ще се грижи за снаряжението на супергероите. За разлика от тях обаче, Фастос избира да не употребява специфичните си сили, както вършат останалите, а да създава най-различни джаджи, които да са им в помощ.

Отличителното му оръжие е чук.

Спрайт (Лиа Макхю)

И тук имаме разлика в пола, тъй като в комиксите Спрайт е момче, само че в The Eternals ще бъде момиче. Суперсилите са налице, само че дребната пакостничка ще ги употребява, с цел да върти номера на по-големите си братя и сестри.

Нещо като Локи, само че в смален вид. Сравнението с брата на Тор е много на място, тъй като номерата, който Спрайт погажда, постоянно са пагубни за хората.

Аяк (Салма Хайек)

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Eternals Updates (@eternalsupdates) на Юли 26, 2019 в 5:19 PDT

Това е и последният член на екипа, за който знаем до този миг. Оставихме я за най-после, тъй като Аяк е предводителят на супергероите. И тук имаме промяна на пола, което ни демонстрира, че Marvel желаят да ни убедят, че дамите могат всичко.
 Disney+, The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision, Loki, What If...?, Hawkeye и какво знаем за сериалите със супергерои на Marvel
Какво знаем за сериалите от киновселената на Marvel

Disney+ потегля тази есен и ни е подготвила доста изненади

Единствено Аяк има опцията да реализира контакт със селестиалс. Всички други суперсили обаче са като на останалите, написа Collider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР