Измина повече от седмица от бунта на Капитолийския хълм -

...
Измина повече от седмица от бунта на Капитолийския хълм -
Коментари Харесай

Арестите заради Капитолия се увеличават

Измина повече от седмица от протеста на Капитолийския рид - какъв брой огромен прогрес реализира правоприлагането при изправянето на причинителите пред съда?
До момента са формирани над 170 преписки и 70 души са упрекнати в разнообразни закононарушения, съобщи Майкъл Шъруин, американски прокурор в окръг Колумбия.
 Въпрос: Защо Джордж Флойд беше трансфорат в страдалец, а Ашли Бабит - не? Въпрос: Защо Джордж Флойд беше трансфорат в страдалец, а Ашли Бабит - не?
Преди дни американските медии разкриха коя е дамата, която беше убита при опита за навлизане в залата на Конгреса на Съединени американски щати, в която...
Някои от повдигнатите досега обвинявания за нарушениа са " единствено началото " на работата на ФБР, сподели той, като чиновници проверяват " тежки закононарушения ", свързани с образуване на безредици и конспирации.
След седмица апели на ФБР за помощ за идентифициране на мъжа, забелязан да носи знамето на Конфедерацията в Капитолия по време на протестите, той към този момент е задържан - в Делауер, оповестява BBC. На фотосите, които обиколиха целия свят, той е облечен в дънки и черен суичър и наподобява има татуировка под едното си око. Името му е Кевин Сийфрид и би трябвало да се яви в съда още през днешния ден.
Властите настояват, че Ерик Гавелек Мюнчел е индивидът, който е видян да носи вързоп със " свински опашки " в сенатската зала. Той е арестуван в Тенеси.
Лари Рендел Брок, който е упрекнат, че е влезнал в Капитолия с бял еластичен маншет - ограничаващо устройство, употребявано от органите на реда, е задържан в Тексас.
 Процедурата по импийчмънт - какви са действителните закани за Тръмп Процедурата по импийчмънт - какви са действителните закани за Тръмп
Камарата на представителите на Съединени американски щати утвърди за повторно импийчмънт на президента Доналд Тръмп, което го направи единственият президент н...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР