Измина повече от месец, откакто болшинството участници в „Биг Брадър“

...
Измина повече от месец, откакто болшинството участници в „Биг Брадър“
Коментари Харесай

Участници в Биг Брадър разбират за първи път за пандемията от коронавирус ВИДЕО

Измина повече от месец, откогато болшинството участници в „ Биг Брадър “ в Германия влязоха в къщата. В началото на февруари преди малко бяха обявени първите случаи на ковид Covid-19 отвън Ухан.

Сега Германия има близо 7000 доказани инфекции с 14 смъртни случая – само че съквартирантите нямаха визия за световната пандемия, написа Военновъздушни сили.

Най-накрая те бяха осведомени със особено предаване във вторник вечер. Решението бе взето от уредниците на предаването след „ консултация с родственици “.

Появиха се доста рецензии в обществените медии, че телевизионният оператор SAT.1 не е споделил на 14-те мъже и дами, затворени в къщата в Кьолн, за това какво се случва на открито. Освен това четирима нови съквартиранти, които се причислиха към шоуто на 9 март, бяха предизвестени да не приказват за ковид.

Но SAT.1 актуализира разпоредбите си, макар че нормално е разрешено информиране на участниците за външния свят, единствено в случай че непосредствен родственик или другар почине.

В епизод онлайн, излъчен в Германия нощес, водещият Йохен Шроп и гостът му доктор Андреас Каниевски, които бяха седнали зад стъклен заслон, дадоха отговор на въпроси за положението на нацията и света като цяло.

На разтревожените хора беше показано видео със подиуми на хора, носещи маски за лице и канцлера Ангела Меркел, която прави обществени изказвания по отношение на пандемията. Междувременно съквартирантите получиха и видео известия от своите родственици.

Участниците в немското шоу не бяха единствените, които нямат визия за разпространяването на Covid-19 по целия свят.

В канадския „ Биг Брадър “ състезателите се питаха за какво не се чува публиката на открито по време на последното изпъждане – с едно съмнение, че къщата може да е звукоизолирана. В реалност хората не могат да посещават излъчвания онлайн от 12 март.

Вижте по-долу реакциите на участниците в немския “Биг Брадър”, когато научават за ковид по света.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР