Измина почти година, откакто Златка Райкова обяви в социалните мрежи,

...
Измина почти година, откакто Златка Райкова обяви в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Укротяване на опърничавата: Златка Райкова най-после минава под венчилото

Измина съвсем година, откогато Златка Райкова разгласи в обществените мрежи, че е приела предлагането за брак на обичания си Карен Хачатрян, повдигнал огромния въпрос на Миконос, където по това време двамата се бяха отдали на сантиментална отмора. От тогава до в този момент вероятно мнозина са си задали въпроса дали този път еротичният модел фактически ще застане пред олтара, вричайки се във безконечна честност на своя фаворит, в случай че зад тила си има два несполучливи опита да го стори - един с ММА боеца Георги Валентинов и втори с някогашния футболист Благой Георгиев, провалили се с гръм и тропот в начинанието да укротят опърничавия ѝ манталитет, карайки я един път вечно да мине под венчилото.

 

Сега обаче по всичко проличава, че този път носителката на купата " Мис Плеймейт " за 2007 година е непоколебима в желанието си да обвърже живота си с този на тогавашния тенисист, който преди няколко месеца подари със наследник. Това стана ясно, откакто неотдавна русокоската показа с почитателите си в Instagram детайлности към идната ѝ женитба, която, както се оказва, ще се състои напълно скоро. По нейни думи събитието, в чиито рамки с годеника ѝ ще си кажат заветното " Да " един на различен, публично ставайки семейство, ще се организира в предпоследната събота на този месец, и по-точно на 23 септември.

 

" Вече стартирам да се вълнувам доста, тъй като желая всичко да бъде съвършено ", издава във виртуалното пространство бъдещата младоженка.

 

Както някои родни издания пишат, наподобява датата, на която ще се състои церемонията, е съобразена с астрологията, защото преди няколко дни тогавашната участничка в предаването " Като две капки вода " показа с феновете си, че не има намерение да замени обети с половинката си преди 15 септември. Известно е, че тя се интересува от въздействието, което разположението на звездите оказва върху човешкия живот, по тази причина се съветва със експерти в неговото разчитане. И въпреки да отговори на много онлайн запитвания, свързани със специфичния ден, Златка отхвърли да разкрие на кое място ще узакони връзката си с Карен. За сметка на това разкри, че меденият им месец ще бъде в една добре позната им дестинация, която всеки от тях към този момент е посещавал, а точно Дубай.

 

От 24-часова история, качена в платформата за връзка, се разбра, че с моминското празненство на Райкова към този момент са се заели нейните звездни приятелки - колежката ѝ Светлана Гущерова и попфолк певицата Андреа, старателно планиращи сега последното ѝ празненство като неомъжена жена, което се пази в цялостна загадка. И въпреки всичко от обявата се схваща, че измежду тринадесетте дами, очакващи се да участват на събирането, което ще се състои след три дни, ще бъде и моделът Виктория Джумпарова.

Инфо: dir.bg

Тагове: Карен Хачатрян Златка Райкова " Мис Плеймейт " Instagram ММА благой георгиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР