Измина почти година, откакто поп фолк-любимката Камелия обяви благата вест,

...
Измина почти година, откакто поп фолк-любимката Камелия обяви благата вест,
Коментари Харесай

Камелия избухна: Не е ваша работа как бебето ми е дошло при нас!

Измина съвсем година, откогато поп фолк-любимката Камелия разгласи богатствата новина, че е станала майка. Последваха куп изявления в мрежата, чийто главен фокус бе КАК тъкмо 50-годишната звезда и половинката й са се сдобили с първа рожба. Естествено, имаше всевъзможни клевети, само че в последна сметка истината не касае никого, с изключение на родителите на дребния Баян.

Камелия няма и желание да разяснява по какъв начин е станала майка. Тя и към този момент законният й брачен партньор Цветин се радват на сина си, откакто с години се бориха да станат родители.

Хитовата изпълнителка нееднократно е споделяла за перипетиите, през които е трябвало да мине, в това число болката и отчаянието си след загубата на няколко бременности. Появата на дребния Баян бе огромна изненада за почитателите й, като напълно разумно любознанието последва първичната наслада и неспокойствие.

 Камелия и Баян

„ Начинът, по който съм станала майка и по какъв начин бебето ми пристигна при нас, не ви касае. Важно е то да е живо и крепко “, разяснява Камелия неотдавна в отговор на въпрос от почитатели дали синът й е плод на ин витро.

Звездата на фолка не разкрива тайната по какъв начин е станала майка, само че вметва, че бракът им с Цветин е бил нужна крачка по пътя към сбъдване на фантазията им да станат родители.

Певицата и половинката й са съпрузи от осем години, което стана ясно относително скоро.

„ Просто по пътя да имаме дете в една обстановка желаеха от нас да имаме брак. Тогава Цвети реши, че очевидно няма да е нашият път, тъй като не сме женени, само че аз споделих, че това няма да ни спре “, показа Камелия. Тогава обичаният й я питал три пъти: „ Ти съществено ли? “. Ками отвърнала с „ Да “. После се обадили на другари, които им станали очевидци.

Камелия и Цветин подписали небрежно в гражданското, само че имат предпочитание да създадат и огромна женитба. Певицата желае да се види като младоженка, само че това ще стане по-късно, като поотрасне Баян, пише „ България Днес “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР