Измина около месец откакто Vivo представи в Китай флагманските смартфони

...
Измина около месец откакто Vivo представи в Китай флагманските смартфони
Коментари Харесай

Глобалната премиера на флагманските смартфони Vivo X100 и X100 Pro ще се състои на 14 декември

Измина към месец откогато Vivo показа в Китай флагманските смарт телефони X100 и X100 Pro, чиято хардуерна основа е най-новият и мощен процесор Dimensity 9300 на MediaTek. Двете устройства обаче се появиха единствено на родния за марката пазар и към момента не се оферират отвън Китай. По всяка възможност това ще се промени още през идната седмица.

За идното стартиране на смарт телефоните Vivo X100 отвън Китай свидетелства смяна, която е настъпила на световния уеб страница на компанията. Вероятно заради неточност там е оповестена предварително страница, отдадена на устройствата от серията X100, която осведоми за идната им световна премиера.

Нещо повече – тази страница съдържа линк, при натискането на който можете да видите известие, че смарт телефоните ще бъдат налични на 14 декември. По всяка възможност на този ден производителят ще пусне и двете версии на устройството на интернационалните пазари. Обърнете внимание, че на тази страница също по този начин е посочено, че предварителни поръчки за Vivo X100 могат да се вършат от 24 ноември. Това демонстрира известна неправилност, защото ноември към този момент завърши, а към момента не можете да поръчате смарт телефоните отвън Китай.

Припомняме, че и двата флагмана на Vivo разполагат със 6,78-инчови AMOLED екрани с 1,5K резолюция, 120 Hz периодичност на освежаване и поддръжка на HDR10+. Vivo X100 и X100 Pro разполагат с флагманският процесор Dimensity 9300 на MediaTek, който разреши на X100 Pro да заеме второ място в класацията за продуктивност на Android-смартфоните AnTuTu в края на ноември. Конфигурацията се добавя от до 16 GB RAM памет и до 1 TB място за предпазване. За автономността дава отговор батерия с потенциал 5000 mAh в X100 и 5400 mAh в X100 Pro, в която е имплементирана и поддръжка на безжично зареждане с мощ до 50 W. Смартфоните се оферират с Android 14 с фирмената среда OriginOS 4.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР