Измина над година откакто Сами Шийн - дъщерята на Чарли

...
Измина над година откакто Сами Шийн - дъщерята на Чарли
Коментари Харесай

Какво мисли Чарли Шийн за профила на дъщеря си в OnlyFans

Измина над година откогато Сами Шийн - дъщерята на Чарли Шийн и Денис Ричрдс, реши да си направи профил в уеб страницата за възрастни OnlyFans.

Към момента Сами цензурира фотосите си, само че има желанието скоро да промени това. Когато стана ясно, че ще става секс служащ, както самата тя се дефинира, реакциите на родителите ѝ бяха противоположни.

Денис Ричардс я поддържа и по-късно самата тя също се присъедини към платформата. Чарли Шийн обаче не приветства изключително радостно обстоятелството, че щерка му ще продава свои голи фотоси и видеа.

Година по-късно обаче артистът от " Двама мъже и половина " е смекчил тона и трансформирал мнението си. В изявление за Bustle Шийн споделя, че първичната му реакция е била много внезапна поради репутацията, която OnlyFans има.

Чарли Шийн прибавя, че по принцип методът му към нови неща и опити не е подобен, само че допуска, че фактът, че щерка му е била забъркана, го е предиздвикал да реагира по този начин. " Тя прави това и то може да бъде доста по-успешно и прелестно прекарване с моят поддръжка, тази на майка ѝ и други. "

Самата Сами Шийн пък се усеща все по-уверена в това, което прави. " Никога не съм се чувствал по-уверена в тялото си. Мисля, че е по този начин, тъй като клиентите ми са най-хубавите ", споделя още дъщерята на Чарли Шийн.

За момента Сами не се усеща удобно с това да показа какъв брой пари изкарва от OnlyFans, само че пък споделя, че има другар, който е доста подкрепящ в начинанието ѝ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР