Измина месец от въвеждането на ограничителните мерки заради коронавируса, но

...
Измина месец от въвеждането на ограничителните мерки заради коронавируса, но
Коментари Харесай

Най-масовият експеримент по работа от вкъщи

Измина месец от въвеждането на ограничаващите ограничения поради ковид, само че доста от нас към момента се борят с адаптирането към новия режим на работа от у дома и насилственото обединение на офисните задания с грижата за децата. Какво да вършим, в случай че се усещаме тревожни, че не се оправяме? Ако сме под стрес, че сме изгубили нормалната си работливост и фокус в работата си? Как да си организираме времето по-ефективно в новата нормалност?

Новият епизод на подкаста " Гласът на Капитал " е отдаден на най-големия всеобщ опит по отдалечена работа, който тече сега с помощта на ковид. А на въпросите ни дава отговор организационният съветник в InManagement Светослав Богатинов, който е психолог по обучение и има дълготраен опит в корпоративния HR.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Той дава препоръки по какъв начин да се оправим в този лабиринт, по какъв начин да влезем още веднъж в темп и какво могат да създадат мениджърите и фирмите, с цел да оказват помощ в пренастройването на чиновниците си. В епизода ще чуете още за какво съгласно проучванията хората, които работят от у дома изпитват по-големи равнища на стрес и тревожност(дори в извънкризисни времена) от тези, които работят в офис.
АУДИО Най-масовият опит по работа от у дома Your browser does not support the audio tag.
" Гласът на " Капитал " е седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна настояща тематика от политиката, стопанската система или бизнеса в дълбочина, с подтекст и разбор.

Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в Apple Podcasts, Гугъл Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата стратегия за подкасти.

Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.

Чуйте и предходния епизод:

Защо България не тества всеобщо
Журналистите Деси Николова и Ани Коджаиванова вършат обзор на напредъка на здравната система да посрещне епидемията три седмици след въвеждането на изключителното положение
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР