Измина една година, откакто Уил Смит зашлеви Крис Рок на

...
Измина една година, откакто Уил Смит зашлеви Крис Рок на
Коментари Харесай

Защо Крис Рок си заслужи плесницата от Уил Смит

Измина една година, откогато Уил Смит зашлеви Крис Рок на церемония вечерта на " Оскарите ". Шокиращият миг провокира голям интерес и доста фенове допуснаха, че е инсцениран. Хората освен съчувстваха на Рок, само че и осъдиха държанието на Смит. Обрисуваха го като рисков човек, който има проблем с гнева,. Актьорът даже получи.

Крис Рок се завърна на сцената с. Предаването на американския комедиант е първото събитие онлайн на стрийминг платформата. В пилотния епизод Рок разяснява точно шамара, който Уил Смит му удари предходната година.

 Крис Рок ще води първото комедийно шоу онлайн по Крис Рок ще води първото комедийно шоу онлайн по " Нетфликс "

" Цял живот симпатизирах на Уил Смит ", сподели Крис Рок. " Онзи ден гледах " Еманципация " (филм, в който Смит играе основна роля - бел.ред.), единствено с цел да мога да го виждам по какъв начин се бие ". Рок разяснява и че шамарът е бил толкоз мощен, че е чул " Summertime " да звучи в ушите му ". Той също по този начин разяснява, че не е отвърнал на шамара, тъй като родителите му са го научили да не се бие пред белите.

На церемонията през 2022 година която страда от плешивост (заболяване обвързвано със загуба на коса). Тогава Смит се качи на сцената и го шамароса, след което извика в залата " Разкарай името на жена ми от мръсната си уста! ". Гледайки скандалния миг година по-късно, мнозина схванаха за какво Смит удари Рок.

Осмиването на чернокожите дами постоянно е било част от комедиантските подходи на Рок. Това означават потребителите на TikTok и даже разясняват, че са очаквали това с шамара да се случи по-рано. Много хора считат, че комикът има право да се майтапи, само че и означават, че шегите му са ориентирани съответно към чернокожите дами. Ето и няколко образеца за това по какъв начин Крис Рок наскърбява обществено черните дами, подбрани от MSN:

Той се подиграва на Джейда Пинкет-Смит през 1997 година

Наградите на Академията през 2022 година не бяха първият път, когато Рок обществено обиди Джейда. Той се подигра с нея през 1997 година, когато тя взе участие в Марша на милиони дами, които се борят за тъждество сред чернокожите и белите дами. Това го трансформира в двуличник, тъй като самият комедиант е женен за чернокожа и има четири чернокожи дъщери.

След това Рок се пошегува и с решението на Джейда да бойкотира " Оскарите " през 2016 година, тъй като. В началото на церемонията Рок съобщи: " Джейда се ядоса и сподели, че няма да пристигна. Нейното бойкотиране на " Оскарите " е като моето бойкотиране фотосите на Риана по бикини. Не бях поканен ".

 " Добре пристигнали на премиите " Изборът на белите " и още моменти от оскарите
Документалният филм на Крис Рок от 2009 година " Красива коса "

Рок направи черните дами обект на рецензия с документалния си филм " Красива коса ". Във кино лентата той съпоставя косите на чернокожите и белите дами. В него се споделя, че има наклонност чернокожите дами да си боядисват и известляват косите, с цел да се приближат до косите на белите европейски дами. Малко по-късно Рок даже прокара пръсти през косата на Опра Уинфри, с цел да види дали е същинска и провокира голям брой реакции.

Черните дами бяхаредовно осмивани в стендъп комедиите на Крис Рок

Крис Рок беше женен за Малаак Комптън-Рок в продължение на близо две десетилетия, само че двойката се разведе през 2016 година заради " неприятното държание " на комика. След това по време на един от комедийните си сетове той разказа по какъв начин изневерява на някогашната си брачна половинка с три разнообразни дами.

Потребител на Tiktok събра няколко случая, когато комикът се подиграва на черните дами. В клипа Рок сподели, че Барак Обама се нуждае от бяла брачна половинка, с цел да завоюва президентските избори, тъй като белите знаят по какъв начин да " играят (своята) игра ". По думите му нездравословните връзки сред черните и белите дами датират още от робството и белите дами са толкоз насилници, колкото и белите мъже.

Рок съобщи, че е имало доста случаи, в коите белите дами съзнателно са излагали живота на чернокожите мъже в заплаха поради незаконни обвинявания, които са погрешни. Той също по този начин сподели, че щом черните мъже получат пари, те стартират да желаят бели дами. Рок съобщи още, че черните дами се вбесяват от мисълта, че чернокожи мъже могат да имат връзка с бели дами. Според Рок чернокожите дами могат да се интересуват по-малко от това кой с кого се среща.

Остават броени дни до 95-ите награди " Оскар " и мнозина чакат, че и тази година ще има сходни кавги като миналогодишния сред Крис Рок и Уил Смит. Организаторите са се застраховали с потреблението на специфичен екип, който ще следи да няма такива издънки, което в действителност ускорява упованията те да се случат.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР