Измина десетилетие, откакто полет MH370 на Malaysian Airlines изчезна във

...
Измина десетилетие, откакто полет MH370 на Malaysian Airlines изчезна във
Коментари Харесай

Британският пилот твърди, че капитанът на MH370 е бил „самоубиец“ и е „погребал“ пътници на океанското дъно

Измина десетилетие, откогато полет MH370 на Malaysian Airlines изчезна във въздуха по време на нощното си пътешестване до Китай през 2014 година Изгубеният аероплан остава един от най-големите мистерии в историята на авиацията.

Всичките 239 пасажери на борда се смятаха за мъртви, откакто се смяташе, че самолетът, изхвърчал на 8 март 2014 година, се е разрушил някъде над южната част на Индийския океан.

Но английски водач в този момент твърди, че самолетът е заровен на морското дъно, тъй като водачът му е бил „ самоубиец “ и е направил идеално гмуркане в океана. Пилотът на Boeing 777 Саймън Харди споделя, че има вяра, че случаят е бил акуратен проект, изпълнен от капитан Захари Ахмад Шах, с цел да убие всички на борда.

Саймън беше поканен да се причисли към издирването с Австралийското бюро за транспортна сигурност през 2015 година, с екип от специалисти, водещи лова. Той пресметна най-вероятната позиция на останките от обречения полет и твърди, че водачът е извършил щателния си проект да убие всички на б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР